Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci uzun bir zamandır eşi Bülent Şakrak’ın Bodrum’da çekimleri devam eden sefirin kızı dizisindeki Kahraman rolü için bir süredir bu ilçede oturuyordu. Ailesi ile beraber kalmış olduğu Bodrum’dan İstanbul’a dizi sürprizi açısından dönüş yapan oyuncu, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Uzun bir zamandır setlerden uzak olan Ceyda Düvenci Eksen platformunda çekimleri devam eden öğrenci evi isimli dizide rol aldı.

 3 yıldır dizi setlerinden uzakta olan oyuncu daha çok anneliğin tadını çıkarıyordu.

 22 yıl faaliyet gösterdikten sonra bu zamanın kendisine iyi geldiğini de belirtmişti. Öğrenci evi dizisinde Dünya Tatlısı gençlerle sete çıktım diye açıklama yapan Ceyda Düvenci setleri özlediğini de dile getirdi.

Ceyda Düvenci Instagram hesabında yapmış olduğu bir başka paylaşımda ise yazacak çok şeyinin olduğunu ifade etti ve duygularını hayranları ile paylaştı.

Ceyda Düvenci 2021 senesinin kendisi açısından çok başka duygularla başladığını ve içinde de çok şeyler biriktirdiğini açıkladı. 3 gün odasına kapanıp sürekli ağladığını dile getiren ünlü oyuncu başka birisi olarak bu odadan çıktığını da söyledi. Hayatı ile ilgili çok önemli kararlarda alan Ceyda Düvenci dizi çekimlerinden sonra tekrardan Bodrum’a dönüş yapacağını söyledi.

Peki Ceyda Düvenci Kendisi İle İlgili Neler Söyledi?

“Yazacak o kadar çok şey var ki. Sizlere anlatmak istediğim çoook şey birikti Aslında ve iki gündür nasıl paylaşım yapsam bilemedim bir türlü. 2021 bir bambaşka başladı benim için gerçekten yepyeni bir ben oldum. Belki yıllardır kendimle ilgili bir yolculuk yapıyor olmam bir anda yaptı bu değişikliği. Çok gariptir, yılın ilk 3 günü odama kapandım, ağladım, düşündüm, düşünmeden durdum. Film şeridi gibi hayatım geçti gözümün önünden. Sevdiklerimi düşündüm, kalp kırıklarımı, aşkımı, çocuklarımı sonra 3 gün kapandığım odadan başka biri çıktı sanki.

Editör: Wan Haber