Gökberk Demirci’nin başrollerinde oynadığı Yemin dizisi sevgilisi Özge Yağız’ın Ayrılık kararından sonra bir türlü toparlanamadı. Dizinin şimdiye kadar ekranlara gelen 303 bölümü oldukça başarılı bir performans sergiledi. Yemin 304. bölümü ile 17 Ocak Pazar günü ekranlardaki yerini alacak. Emir, mektubun sahte olduğunun farkına varıyor ayrıntıları aşağıdaki makalede izleyebilirsiniz.

304. yeni bölümde Emir, Feride’nin yazmış olduğu mektubu Aslında neler yazdığını öğrenince adeta hayatının şokunu yaşadı. Ona karşı çok büyük bir yanlış yaptığını anlayan Emir nasıl bir karar alacağını kestiremiyor. Emir, Feride’nin Konak’ta kalabilmek amacıyla Yiğit’i kullandığını düşünüyor. Olan sevgisini İnanmaz Melike ise artık daha fazla dayanamayacak ve Feride’nin asıl mektupta yazdı gerçekleri Emir’in yüzüne söyleyecek. Emir duydukları karşısında Hayatının şokunu bir kere daha Yaşar. Feride ise kendine yeni bir hayat kurmaya çalışırken Emir’in ona yaşattıkları peşini bırakmıyordur.

Bir tarafta büyük aşklar Reyhan’ın yasını tutan Emir, Diğer taraftan ise annesi ile beraber hiç tanışmamış olduğu minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi yemin 3. Sezonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 19:00 ekranlarında büyük depremler yaşayan tarhun Ailesi geçen kötü günlerin sonrasında toplanabilecek mi? Bütün Bu soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız yeni bölümü kaçırmamanızı öneriyoruz.

Editör: Wan Haber