18 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yasak Elma dizisinin 94. bölümünden yayınlanan yeni fragman görüntülerinde yıldıza Gülsem mi ağlasam mı diye izleyiciler şaşırdılar. Zira İntikam adına ilginç bir yöntem uygulayan Yıldız’ın planını Kimileri çok komik ve yetersiz bulurken kimileri de güzel bir yöntem olarak tanımladı.

Skandal dizisi olarak bilinen Hatta yerli Dallas olarak tanımlanan yasak elma dizisinde her hafta adrenalin yükselmeye devam ediyor. Özellikle de Neslihan Yeşilyurt yönetimindeki yasak Elma’nın çok iyi olması sonrasında ise yönetmeninin Sadakatsizi yönetmeye başlamasıyla beraber Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’nin itiraf niteliğindeki Sadakatsiz,  yasak elma’yı geçti şeklindeki söylemleri artık yasak Elma dizisi oyuncularının üzerine düşen görevi en iyi bir şekilde yapıp ritimlerde tekrar yükselmeye çalışmalarını gerektirdi.

Birbirlerini rezil etmekten çekinmeyen, korkmayan yasak Elma dizisi oyuncularının bu haftaki fragmanında Yıldız, elinde cep telefonu ile bir grup kadın eşliğinde Ender ve Şahika’nın olduğu yere geliyorlar.

Sizi sosyeteye rezil edeceğim diyen Yıldız orada Meydan okuduktan sonra tekrar gidiyor.

Yasak Elma yeni bölümü 18 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacak!

Editör: Wan Haber