Yerli Dallas olarak nitelendirilen, Pazartesi Akşamları saat 20:00’ da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin son bölümlerinde değişik senaryolar yazılacak. Bu dizide skandalları bitmiyor, Bunun sebebi ise dizideki Herkes birbirinin arkasından Kuyu kazmaya çalışıyor.

Argun Holding’e Seo olarak katılım sağlayan Kerim yani Gökhan Alkan’ın en yakın arkadaşı (üniversiteden) Mert’i oynayan Can Nergis dizide öncelikli olarak Kerim’in en yakın sırdaşı gibi görünüyordu fakat Daha sonrasında ise en yakın arkadaşını Halit Argun’a ispiyonlamış, arkadaşının hapishaneyi boylamasına sebep olmuştu. Daha sonrasında ise Halit’in kızına yanaşmış ve kendisiyle evlenmiştir. Halit’in de hayatını kaybetmesinden sonra Zehra’nın adına Geçmiş olan bütün hisselerin Holding’de ki tek temsilcisi ve yöneticisi olarak görev almıştır. Fakat sadece Mert’in hayatı bununla sınırlı değil... Çünkü Mert’in Zehra’nın haricinde evli olduğu bir başka kadın, ve babası olduğu bir çocuk daha var. Bu durumu ise dizide sadece Caner biliyor ve Caner bu durumu ablası Ender’e anlatmış . Artık izleyiciler, yakın zaman içerisinde Mert’e karşı gıcık olmaya başladılar Bunun sebebi ise Mert’in Özellikle de Sürekli dört ayak üzerine düşmesi olarak nitelendiriliyor.

Yasak Elma’daki Mert (Can Nergis) Ne Yaptı da Bu Kadar Sevilmeyen Karakter Oldu?

Mert önce en yakın arkadaşı Kerim’i ispiyonladıktan  sonra Holding’in Patronun kızı ile evlenmiş ve bedavadan biri Servet’e konmuştu. Bununla da yetinmeyip aslında hiç kimsenin bilmediği kuytu köşelerde bir baraka evde yaşayan başka bir karısı ve çocuğu vardı. Bu durumdan da istifade eden Mert Şahika ile cinsel ilişkiye girmiş Daha sonrasında ise bu durumda sır olarak kalmıştı.

Fakat her ne olduysa artık son birkaç bölüm içerisinde izleyiciler, Mert’in senaryodan uzaklaştırılması gerektiğini dile getiren çeşitli yorumlar yapıyorlardı. Senaristler de bu duruma kulak verdiler ve Mart karakterine hayat veren Can Nergis’in diziden ayrılmasına karar verdiler. önümüzdeki pazartesi ya da ondan sonraki hafta ekranlara gelecek olan yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Mert karakterine can veren Can Nergis’i artık  göremeyeceğiz.

Editör: Wan Haber