FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünden fragman kısa bir süre önce yayınlandı. Her bölümü ile izleyicileri hem entrikaya doyuran ekranların fenomen dizisi bu Pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölüm ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Yasak Elma sezon finali ile bu hafta seyirci karşısına çıkacak!

Med Yapım tarafından yapımcılığı yapılan Yasak Elma dizisi yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamalarında üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Kadrosunda da Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Şafak Pekdemir,Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin sezon finalinde olacaklar ise izleyicileri derinden etkileyecek. Geçtiğimiz haftalarda Şahika karakteriyle diziden ayrılan Nesrin Cavadzade'den sonra Yasak Elma'da başka bir ayrılık daha yaşanabilir mi henüz bilinmiyor. Ancak bu sorunun cevabı sezon finali bölümü ile cevaplanacak!
Yasak Elma sezon finali ne zaman?
Her bölümü büyük bir merak içinde takip edilen ve sosyal medyada da sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Yasak Elma dizisinin sezon finali 10 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak. 


Yasak Elma sezon finalinde neler olacak?
Ender'e gelen şüpheli bir telefon aramasından sonra Ender ve Yıldız kendilerine büyük bir oyun oynandığını düşünür. Kaya ise Ender'e Hasan Ali'nin onlardan şüphelendiğini anladığını ve bu yüzden de onlara bir oyun oynadığını söylüyor. Yıldız ise Hasan Ali Operasyonunu başlatarak büyük bir oyun hazırlıyor!


Yasak Elma yeni sezonu ne zaman başlayacak?
Dizinin yeni sezon tarihinin ne zaman başlayacağı yönünde yapılan henüz bir açıklama yok ancak Ağustos sonu ya da Eylül ayı gibi yeni sezonun başlayacağına dair ihtimaller var.

Yasak Elma sezon finali fragmanı

Editör: Wan Haber