Tam üç sezondur Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden yasak Elma dizisinin yerli Dallas olarak tanımlanmasının Elbette ki belirli sebepleri Vardır.

 Her hafta değişik ve izleyiciyi şok edici senaryolarla ekranlara gelen yasak Elma dizisinin bu akşam ( 8 Mart pazartesi) ekranlara gelen 101. yeni bölümde Hasan Ali Bey'in şahikadan kurtulmak amacıyla vermiş olduğu mücadelenin yanı sıra aynı zamanda Nilperi Şahinkaya’nın hayatı verdiği Cansu karakterinin, Berk Oktay'ın Hayat verdiği Çağatay karakterini ikinci kez kendine bağlamak amacıyla yatak serüveni hazırlığı içerisinde olması Elbette ki izleyiciyi şoka uğrattı.

Ender, Hasan Ali ile ittifak Mı Kuracak?

Şahika'nın artık şımarık bir hal alan bütün tavırları Ender başta olmak üzere diğer insanların tamamını rahatsız etmeye başladı ve bu durumdan Kurtulmak isteyen Ender, Hasan Ali Bey ile konuşup Özellikle de Şahika'nın, Mahmut ile çevirdiği dolaplar konusunda çeşitli tüyolar verdi Böylelikle Ender, Hasan Ali Bey ile yeni bir ittifak kurup Şahika'nın bu şımarık tavırlarından ve gelecek ile ilgili uzun vadeli hisse ve Holding serüveninden kurtulmak amacıyla ilk adımı böylelikle atmış oldu.

Şahika Öldü Mü?

Şahika ile Mahmut'un plan kurdukları ortaya çıktıktan sonra Hasan Ali Bey, ikisini birbirine kırdırmak ve intikam almak amacıyla Mahmut’a, şahikayı öldürmesini söyler. Hemen akabinde Mahmut biraz düşündükten sonra bu işi gerçekleştireceğini benimser ve şahikayı öldürmek amacıyla harekete geçer. Şahika'nın evde yalnız olduğu bir anda Mahmut'un ona saldırmasının sonrasında bir boğuşmaca meydana geldi ve Şahika'nın ölüp ölmeyeceği Böylelikle Önümüzdeki hafta belli olacak. Çünkü şimdiye kadar senaristler Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cevatzade’ nin diziden ölerek ayrılacağını, abisi Kaya karakterinin ise kardeşinin intikamını almak amacıyla diziye tekrar geri dönüş yapacağını söylemişlerdi bakalım önümüzdeki hafta neler olacak bunu hep birlikte izleyip göreceğiz.

Cansu'nun Fırsatçılığı Yüzüne Gözüne Bulaştı!

Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya’nın dizide Çağatay ile Yıldız’ı birbirinden ayırmak amacıyla her türlü fırsatı değerlendireceğini zaten biliyorduk. Çağatay, İlkinde sarhoş olduğunda Cansu bu durumu fırsata çevirip kendisi ile Yatağa girmişti, hatta Radyo ve Televizyon Üst Kurulu bu sahneler için Fox TV'ye idari para cezası dahi uygulamıştı. Fakat ikinci seferinde ise Çağatay'ın Yıldız ile tartıştıktan sonra (bilerek) bir otel odasına gitmesi ve alkol aldıktan sonra ayakta duramayacak dereceye geldikten sonra Cansu'nun oraya geleceğini zaten biliyordu Ve Öylede oldu.

Cansu geldiği, Çağatay'ın koluna girdi, ikisi beraber otel odasına geçtiler ve yatağa girdikten sonra Cansu'nun Çağatay'a yönelik Sende her türlü numarayı yüklüyorsun şekildeki konuşmalarının hemen sonrasında Çağatay'ın bir anda kendine gelmesi ve ilkini yedim ama bunu yemeyeceğim kusuruma bakma şeklinde sıkışmasından sonra izleyici şoka uğrattı.

Yeni bölümün final sahnesinde ise Çağatay Tamda yataktan çıkıp üstünü giyerken Kapı çaldı ve kapının arkasında Yıldız'ın sesi duyuldu. Bakalım Önümüzdeki hafta yeni bölümde neler yaşanacak?

Yasak Elma dizisi yeni bölümüyle 15 Mart pazartesi akşamı 20:00’ da Fox'ta!

Editör: Wan Haber