Yasak Elma dizisinden izleyicilerine üzücü bir haber geldi! Fox tv ekranlarında yayınlanan entrikanın tavan yaptığı Yasak Elma dizisinden bir oyuncu daha kadrodan ayrılarak herkesi şaşırttı! Geçtiğimiz bölümlerde Şahika karakteriyle diziden ayrılan Nesrin Cavadzade'den sonra bir ayrılık da dizinin sezon finalinde yaşandı!

Med Yapım tarafından yapımcılığı yapılan Yasak Elma dizisinin kadrosundan bir kişi daha eksildi! Neslihan Yeşilyurt tarafından yönetmenliği yapılan Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren güzel oyuncu Şafak Pekdemir diziden ayrıldı!

Şafak Pekdemir, Yasak Elma'dan neden ayrıldı?
Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in diziden neden ayrıldığı da kısa bir süre önce belli oldu! Dedikodulara göre güzel oyuncu Med Yapım tarafından yapılacak olan yeni bir dizide yer almak için Yasak Elma dizisine veda etti. Başka bir dizinin kadrosuna girdiği söylenen Şafak Pekdemir ise şu an bu iddiaların doğru olup olmadığını söylemedi.

Yasak Elma dizisinin sezon finali bölümünün son sahnesinde büyük bir patlama meydana gelmişti. Zehra karakterininin ise patlamada öleceği söyleniyor!

Şafak Pekdemir kimdir?
19 Haziran 1988 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünü kazanmış ve eğitimini burada tamamlamıştır. İlk kez Türk Malı dizisiyle ekranlarda yer alan Şafak Pekdemir daha sonra ise Şüphe ve Leyla ile Mecnun gibi yapımlarda yer almıştır. İncir Reçeli 2, Asla Vazgeçmem ve Deli Aşık gibi projelerde de yer alan Şafak Pekdemir güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2017 senesine Yasak Elma dizisinde yer alan Şafak Pekdemir burada büyük bir çıkış yapmıştır!

Editör: Wan Haber