Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile seyirciye kendisini sevdiren Eda Ece sektördeki kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor! Oyunculuğuyla herkesten tam not almayı başaran güzel oyuncu şu sıralar ise senaryo yazmakla ilgileniyor. 


Seneler önce Londra'dayken bir senaryo yazmaya başlayan güzel oyuncu şu sıralar yarım bıraktığı senaryosu üzerinde yeniden çalışmaya başladı! Kendi komedi dizisini yazmaya başlayan güzel şu sıralar üzerinde çalıştığı senaryoyu Fatih Aksoy ve Neslihan Yeşilyurt'a göstermiş ve bu iki isimden de olumlu yanıt almış! Bildiğiniz gibi Yasak Elma dizisi dün akşam sezon finali vererek tatile başlamıştı. Eğer bir aksilik çıkmazsa Eda Ece'nin yeni projesinin çalışmalarına da tatilden sonra başlanacak! Hayatında ilk sırada olan mesleğinin oyunculuk olduğunu dile getiren Eda Ece böylelikle oyunculuğu bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını da vurgulayarak hayranlarının içini rahatlattı!


Eda Ece kimdir?
20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Şişli Terrakki Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü kazanmış ve eğitimini tamamlamıştır. Gençlik yıllarından beri oyunculuğa karşı ilgisi olan Eda Ece, Hayat Bilgisi, Bez Bebek ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerde ufak rollerde yer almıştır. 2011 senesinde yayınlanan Pis Yedili dizisinde ise hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ardından Kızım İçin ve Beni Böyle Sev yapımlarında yer aldı. Kocan Kadar Konuş ve Görümce gibi filmlerde rol alan Eda Ece, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolü ile de dikkat çekmiştir. Dede Korkut Hikayeleri, Deliha 2 filmlerinde de yer alan Eda Ece şu an ise Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisindeki Yıldız Argun karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. İkizler burcu olan Eda Ece’nin boyu ise 1.67 cm’dir.

 

Editör: Wan Haber