Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları saat 20:00’da yayın hayatına devam eden yasak elma dizisinde skandallar dur durak bilmiyor. Özellikle de her hafta yepyeni bir skandal ve yepyeni bir adrenalin dolu hikaye ile izleyicinin karşısına çıkan yasak elma dizisinde adeta yerli Dallas unvanını hak ettirecek çokça şey yaşanıyor.

Kerim ile beraber Argun Holding'e katılmış, daha sonra en yakın arkadaşını ispiyonlamış, Daha sonrasında ise patronu Halit Argun’un kızı Zehra ile evlenmiş ve adeta Zehra'nın adına olan hisselerin yönetimi için keyif çatan bir karakter olarak karşımıza çıkan ve kendini beğenmiş, gıcık bir karakteri oynayan Can Nergis nihayetinde sosyal medya platformlarında dizi hayranlarının da istedikleri şeyi yapıyor, diziden ayrılıyor!

4. sezonu ile ekranlara gelen yasak Elma dizisinin 85. bölümünde Halit Argun hayatını kaybetmiş ve Daha sonrasında ise diziden 5 karakter aynı anda ayrılmıştı. lira, Yiğit, Kerim, Kaya karakterleri diziye veda ederken, yeni isimler de(Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya, Berk Oktay)

Diziye yeni katılım sağlayan oyuncular arasında yer alıyordu. Bir anda duvağın altından en derin en son bölümde çıkmasıyla beraber şok olan Erdal Özyağcılar artık ne yapacağını şaşırmış iken dizi ile ilgili bir başka haber daha geldi. Şahika'nın şirketin hisselerine sahip olmasından sonra bazı değişimleri meydana geleceği de yeni bir ayrılık haberi ile ortaya çıktı. Bir gazetecinin Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşıma göre Mert karakterini oynayan Can Nergis'in yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosu ondan ayrılacağı öğrenildi.

Editör: Wan Haber