Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları 3 sezondur adeta fırtına gibi Esen yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Argun (Talat Bulut) bilindiği gibi 85. bölümde hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı. Yasak Elma dizisine geri döneceği ile ilgili çeşitli söylentiler peşinde dolaşan ve bu haberleri yalanlayan Talat Bulut Özellikle de koronavirüsü sürecinde evinde kızı ile beraber geçirmiş olduğu süreç içerisinde kısa videolar paylaşmış ve insanları koronavirüsü test birilerine uymaya davet etmişti. Daha sonrasında ise Özellikle de 65 yaşında olması sebebiyle koronavirüsü aşısı olmuş ve vatandaşları covid-19 aşısı olmaları yönünde teşvik etmişti.

Neden ayrıldığı ile ilgili söylentiler, çalkantılar, dedikodular henüz netleşmemişken Talat Bulut'un yeni projesi belli oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kılıçarslan rolünde oynayacağı kesinleşti.

Dizi ile ilgili ya da yapımcıları ile gerçekleştirmiş olduğu toplantılar ve sözleşmeler neticesinde Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcıları tarafından Özellikle de diziye yakın sosyal medya hesapları tarafından yapılan açıklamalarda Talat Bulut'un Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kılıçarslan rolünde oynayacağı açıklandı.

Eski Dizisi Yasak Elma'ya Rakip Olacak

Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine can veren Talat Bulut daha öncesinde dizinin kostüm asistanı tarafından taciz iddiası ile suçlanmıştı.

Hakkında dava açılan Talat Bulut Beraat etti fakat Talat Bulut'a rol arkadaşları Eda Ece, Şevval Sam tavır almışlardı.  Tüm bu gelişmeler Aslında Talat Bulut'un yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosundan ne için ayrıldığı ya da ne için ayrılmak istediği ya da ayrıldıktan sonra Niçin bir daha yasak elma dizisine geri dönmeyeceği ile ilgili en belirgin ipuçlarını veriyor.

Editör: Wan Haber