Yasak elma dizisinde Çağatay rolünde oynayan Berk Oktay'ın gerçek hayatta evlilik üzere olduğu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’da diziye katıldı. Yıldız Çağrı Atiksoy Yeni Dizisi Nedir? Hangi dizide rolde oynayacak işte detaylar...

Berk Oktay büyük bir problemle boşanma geçirdiği eski eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan sonra aşkı Yıldız Çağrı Atasoy’da buldu. Tekrardan dünyaya geldiğini dile getiren Berk Oktay bu ilişkisini de kısa süre içerisinde evliliğe çevirmeye karar verdi. Yakın zaman içerisinde evlenecekleri çiftin oyuncu olmaları magazin gündeminin önünde olmalarına sebep oluyor.

Uzun zamandır ekranlarda bulunmayan Yıldız Çağrı Atasoy’da yakın zaman içerisinde ATV' nin ünlü dizisinde ekranlar gelecek. Yıldız Çağrı Atiksoy kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun rolü ile seyircinin karşısına çıkacak.

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

 1 Nisan 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha sonra oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde devam etti.

 Plato filminde sinema teknik ve oyunculuk eğitimi de almıştır. Yıldız Çağrı Atiksoy Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki derin akarsu karakteri ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise Yedi Güzel Adam adındaki dizide Zehra karakterine Can vermiştir. Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterine can veren Yıldız Çağrı Atiksoy şampiyon dizisinde de Suna karakterine Hayat vermiştir. Şimdilerde ise kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterine can vermeye hazırlanıyor.

Editör: Wan Haber