Tam üç sezondur Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisinin Özellikle de ilk başından itibaren dizide oynayan bazı oyuncuların ayrılmasının hemen akabinde yeni katılım sağlayan oyuncular da vardı.

Diziden ayrılan oyuncuların sonrasında katılım sağlayan yeni oyuncular arasında Hasan Ali Bey (Erdal Özyağcılar) En yakınında bulunan, oğlu gibi sevdiği, sürekli yanı başında bulunan Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışık karakterinin kim olduğu ile ilgili sorular sorulmaya başlandı.

Özellikle de yasak Elma dizisinin 100. ve 101. bölümlerinde Hasan Ali Bey'in, Şahika'nın hayatına son vermek amacıyla En yakınında bulunan Mahmut'u kullanmasının hemen sonrasında Mahmut karakterini ne tam olarak kim olduğu, yaşı, boyu, kilosu, mesleği gibi bütün bilgiler merak edilmeye başlandı.

Mert Altınışık Kimdir?

14 Mayıs 1986 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 34 yaşında bulunan oyuncu aslen Bursalıdır, İstanbul'da doğmuş ve üniversite açısından memleketi Bursa'ya tekrar gitmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi oyunculuk bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra Hem tiyatro hem de dizi oyunculuğu ile ilgilenmiştir. Kavak Yelleri, Türkan, Meryem ile hercai gibi çeşitli dizilerde bulunmuştur. Asıl önünü ise günlük dizi olan Beni Affet adlı dizisi ile kazanmıştır. Bu dizide Kemal karakterine can veren Mert Altınışık, dizide başrol oynamıştır. Şimdilerde ise yasak elma dizisinde Hasan Ali Bey'in en yakınındaki 2 adamından biridir.

Editör: Wan Haber