Pazartesi akşamları da üç sezondur Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin kurgusunda, oyunculuk performansında mükemmel bir yolculuk devam ediyor. Dizinin dün akşam ekranlara gelen 103. yeni bölümünde 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanmıştı ve dizide Halit Argun ile Yıldız karakterinin oğlu olan halitcanın 5 yıl aradan geçtikten sonra büyümüş hali izleyicilerin karşısına çıktı

Yıldız karakterinin Bir önceki bölümde çıkan yangından sonra 5 yıl boyunca komada kaldığı ve bu süreç içerisinde pek çok şeyin değiştiğini izleyiciler şahit olmuştu. Dizinin kurgusu bir anda büyük bir Evrim geçirdi ve her şey adeta yenilendi... Dizi hayranları da hayret ile bu değişimleri izledi... Özellikle de Hasan Ali Kuyucunun sahilde Dürüm satarak yaşamını idame etmeye çalışması izleyenleri hem şaşırttı hem de duygulandırdı. Ayrıca Yıldız için bu 5 yıllık zaman atlaması Halit'i canı ve evliliğini kaybetmesine dahi yol açtı... Halitcan karakterinde ise minik bebek Kuzey Gezer artık bu dizide yok…

Yasak Elma'nın Yeni Halitcan'ı Hekimoğlu Dizisinden Hatırlandı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak katılım sağlayan küçük oyuncu Burak Ali Özkan, yasak elma dizisinde yeni Halitcan olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Yasak Elma dizisindeki müthiş değişim dalgası ise bu sezon ikinci defa yapıldı. 85. bölümde 5 oyuncunun aynı anda ayrılmasının sonrasında dizide değişik bir dönem yaşanmıştı. Şimdi ise her şeyi yeniden güncellendi.

Hikayenin bu biçimde değişim sergilemesi izleyici ilgisini yüksek tutmak amacıyla uygulanan bir strateji ve yasak Elma dizisi bunu çok başarılı bir şekilde yapıyor.

Yasak Elma dizisi 3. Sezonu ile her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber