FOX TV ekranlarında büyük izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisinde dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde Şahika’nın zehirlenmesi üzerine güzel oyuncu diziden çıktı iddiaları gündeme geldi. Bu iddialara Nesrin Cavadzade’n jet yanıt. Nesrin Cavadzade diziden ayrılacak mı?

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisi, son bölümüyle hem güldürdü hem de korkuttu. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika'nın öldüğü iddiası ortalığı karıştırdı.

Nesrin Cavadzade’den bomba hamle

Hasan Ali'nin evine giden ve orada şalgam içerek rahatsızlanan Şahika, öldüğü düşünülerek halıya sarılıp denize atılmıştı. Ender ise haber alamadığı Şahika'nın öldürüldüğünü düşünerek araştırmalara başlamıştı. Yasak Elma'nın final sahnesinde ise Şahika geri döndü. Ender ise öldürüldüğünü sandığı Şahika'yı görünce büyük şok yaşadı.

Şahika şalgam içerek ölemezdi

Nesrin Cavadzade ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bu yılanı trend topic yaptığınız için teşekkür ediyorum. Ben de sizi seviyorum. Şahika şalgam içerek ölemezdi" notunu yazdı

Editör: Wan Haber