Birkaç sezondur FOX TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak elma dizisinde şimdiye kadar 99 bölüm ekranlara geldi. Artık gözler 100. bölüme çevrilmiş durumda. Çünkü bu hafta Yani yarın (1 Mart 2021) yasak Elma dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek.

Yani ‘Dalya’ diyecek olan dizi açısından büyük bir başarının da simgesi gibi... Bu bölümün diğer bölümlerden farkı ise Şahika karakterine can veren Nesrin Cevatzade olacak.

Nesrin Cevatzade’nin Başarılı bir şekilde hayat verdiği Şahika karakteri, yapmış olduğu İnce oyunlar sonrasında Ender'i de yanına almış ve Hasan Ali Bey'i kandırmayı, Daha sonrasında ise eşi olmayı ikna etmişti. Şahika, artık Durdurulamaz bir ve nitelikte artık Holding'de en güçlü karakter ve Başkan hanım olarak diziye damgasını vuruyor.

Yasak Elma dizisinin Yarın akşam ekranlara gelecek 100. Yeni bölümünde sürpriz ise mafya dizilerine gönderme gibi sahneler olacak.

Yasak Elma Dizisinin Yarın Akşamki 100. Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

Şahika, Başkan hanım olarak çevresinde Korumalar ile müzik eşliğinde dizide harika anlar yaşatacak.

Dizideki en büyük sürprizi ise Ender’in Şahika ile olan işbirliğini bitirmesi ve Hasan Ali Bey ile ittifak kurmasıdır. Artık bu ikili, şahikayı paçasında tutup aşağıya çekmek amacıyla anlaşacak.

 Mert karakterine can veren Can Nergis'in diziden ayrılacağı artı bir kesinleşti.

Çağatay ise Yıldız'ın Cansu gerçeklerini öğrenmesinden oldukça korkuyor, bakalım yarın akşamki bölümde neler yaşanacak?

Yasak Elma dizisi 100. Yeni Bölümüyle Yarın Akşam 20:00’da FOX TV'de!

Editör: Wan Haber