İzleyicilerin bambaşka rollerde görmeye alışık olduğu ünlü oyuncu ve sanatçı Şevval Sam bu defa entrikacı, gözü kara, kurnaz bir kadını canlandırıyordu. Yaptıklarıyla hemen bütün izleyicileri şaşkına çevirmeyi Başaran bu kötü kadın Şevval Sam’ın oyunculuğu ile adeta ekranın fenomenlerinden oldu.

Yasak Elma dizisinin Başarılı bir şekilde yoluna devam etmesinde aktif bir şekilde rol alan oyuncular ve senaryo kadar bir başka isim daha etkiliydi.

Dizinin ilk yönetmeni Neslihan Yeşilyurt son senelerin başarılı bir isim olarak tanınıyor. Neslihan Yeşilyurt, 3 sezon nihayetinde yasak elma dizisine veda ederek şu anda Kanal D ekranlarında en az yasak Elma dizisi kadar konuşulan Sadakatsiz dizisinin yönetimine geçti.

Geçtiğimiz hafta özellikle de yasak elma dizisinde Yıldız karakterine can veren Eda Ece Kanal D ekranlarında ilgi ile izlenen Sadakatsiz dizisinin setine konuk olmuş ve eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile beraber bir fotoğrafı paylaşıp Instagram hesabından paylaşmıştı, gidişine ne kadar çok üzüldüğünü dile getiren Eda Ece, Özellikle de Sadakatsiz dizisinin artık yasak elma dizisini zorladığını dahi itiraf etmişti.

Beraber oldukça keyifli bir oynama faaliyeti yürütürken gelen bu ayrılık başta Eda Ece olmak üzere Ender karakterine can veren Şevval Sam'ı da bir hayli üzdü.

 Çeşidi zamanlarda yapmış oldukları sosyal medya paylaşımları ile Neslihan Yeşilyurt'u da anıyorlar.

 Hatta onu Sadakatsiz setinde dahi ziyaret ediyorlar, Böylelikle Yasak Elma dizisi kaç sezondur ekranlarda serüvenine devam ediyor pek çok kişi dizinin kadrosuna dahil oldu, pek çok kişi yine aynı şekilde dizinin kadrosundan ayrıldı. Fakat Eda Ece ve Şevval Sam en çok eski yönetmenleri Neslihan Yeşilyurt’un gitmesine üzüldüler.

Editör: Wan Haber