Üç sezondur Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak elma dizisinde entrikaların ardı arkası kesilmiyor. Dizinin ilk bölümünden itibaren devam eden oyunculardan bazıları yerini korurken, bazıları çoktan unutuldu bile.

Ayrılan oyuncuların yerine yeni katılım sağlayan oyuncularda Elbette ki var fakat En son alınan bir kulis haberine göre yasak elma dizisinden iki oyuncu ayrılacak ve bu iki oyuncunun yerine iki yeni oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna katılım sağlayacak.

Hangi İsimler Yasak Elma'ya Veda Edecek?

Bilindiği gibi en son yasak elma dizisinden ayrılan oyuncuların yerine 3 isim (Gülenay Kalkan, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay) katılmıştı. Dizide Hasan Ali Bey ile Şahika ve Ender Savaşı ilgi ile takip edilmiştir Bu sezon Şahika ile Ender’in fakirlik sahneleri sosyal medyada oldukça büyük bir ilgi görmüştü.

Yasak Elma'da Şahika karakteri (Nesrin cevatzade) öldü mü, ölecek mi? Soruları sosyal medyanın gündemindeki yerini korurken 2 isim diziye hayatını kaybederek veda etmek zorunda kalacak.

  • Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışık ölerek diziye veda edecek.
  • Diğer taraftan dizide Halit Argun’un kızı Zehra'nın kocası rolünü oynayan Mert (Can Nergis) zaten diziden ayrılacaktı ve o da ayrılıyor.

Hangi Yeni Oyuncular Yasak Elma Dizisine Katılacak?

Yasak elma dizisinde oyuncu ayrılmaları ve yeni katılan sağlayan oyuncuların ardı arkası kesilmiyor. Dizinin 2 oyuncunun ayrılmasından hemen sonra diziye sürpriz isimler katılacak. Star TV'de ekranlara gelen ve kısa süre içerisinde final yapan Sol Yanım dizisinin genç oyuncusu Emre dinler yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olacak. Emre diller, yasak elma dizisinde Hasan Ali Bey'in Adana'dan yakın bir arkadaşının belalı bir oğlu olan Ömer karakteri ile dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak.

Editör: Wan Haber