3 sezondur Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden yasak Elma dizisinin her hafta adeta izleyicinin aklını başından alan görüntüler ve sahneler yaşanmaya devam ediyor.

Bir hizmetçi iken Ender'in ayarlaması neticesinde dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş gibi senaryo haline getirilen eda ece karakterinin hayat verdiği Yıldız, Daha sonrasında ise Halit'in beğenisini kazanarak kendisiyle evlendi ve böylelikle Ender'in pabucu dama atıldı.

Halit ile evliliğinden Halitcan isminde bir oğlu dünyaya gelen Yıldız karakteri, Halit'in hayatını kaybetmesinden Sonra Berk Oktay'ın hayatı verdiği Çağatay karakteri ile aşk yaşamaya ve evlenmeye karar verdi ve böyle de oldu.

Yasak Elma 104. Bölüm Fragmanı İzle!

Yasak Elma dizisinin 29 Mart pazartesi Yani bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanını da, herkes sofrada toplanmış yemek yerken Yıldız başının döndüğünü ve midesinin bulandığını söylüyor. Tam da bu esnada Zehra, yıldızına hamile olabileceği ile ilgili bir şeyler söylüyor ve herkes şaşırıp kalıyor. Tüm bu gelişmeler acaba Halitcan'a kardeş mi gelecek? Sorusu dizinin fenomenleri tarafından sosyal medya hesapları üzerinden tartışılıp konuşmaya devam ediliyor.

Zehra'nın böyle bir şey söylemesi üzerine Yıldız, böyle bir şeyin olmayacağını ve sonuçta bu da bir beden her sene bir bebek dünyaya getirememki... Şeklinde konuşuyor. Yıldız'ın böyle söylemesi Aslında izleyicileri güldürüyor fakat acaba Yıldız gerçekten hamile mi? sorusu yanıt arıyor…

Yıldızın Hamile olup olmadığı bu akşamki yeni bölümde netleşecek.

Yasak Elma dizisi 104 yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Fox TV ekranlarında olacak, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber