Sahnelerin çekimleri de bir o kadar hızlı olmuyor, oyunculuğun büyük bir bölümünün beklemek olduğunu da artık herkes itiraf ediyor. Eda Ece de yasak elma dizisinde yoğun çalışan isimler arasında bulunuyor.

Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları saat 20:00’da ekranlara gelen yasak elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece yoğun temposundan kısa anlarını da çeşitli zamanlarda Instagram hesabından hayranlarıyla paylaşıyor, oyunculuk yapmanın hiç ve kolay bir iş olmadığını çeşitli zaman ve mekan kavramlarının bulunmadığını da bu paylaşımlarda hayranlarıyla paylaşıyor. Bayramlarda yılbaşlarında hafta sonları özel günlerde yani hemen her dönemde dizi setleri çalışıyor ve oyuncularda bu yoğun temponun içerisinde adeta senelerini geçiriyor. Ünlü oyuncu Eda Ece'nin sabah rutini ifadesi ile paylaşmış olduğu videosunda da bir gününü nasıl başladığını görmek mümkün.

Ünlü oyuncu Eda Ece kuaförde geçen zamanlarını hızlı bir çekim videosu ile takipçileri ile paylaşmış ve takipçilerinin beğenisine sunmuş. Ünlü oyuncu, sabah rutini günde 12 saatlik çekimini ilk adımı bu tempoda 4 yılımız elinize sağlık diyerek de kendisine yardımcı olan arkadaşlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

Eda Ece için yine bir cumartesi günü ve yine sabah başlayan set hazırlığı 12 saatlik çekimlerin ilk adımı olarak ekranlara geliyor.

Dizide oynarken özelliklede set arasında bekleme süresi oyuncuları bazen çıkabiliyor, Bu nedenle kendilerine başka uğraş seçerek bekleyecekleri süre zarfında bu uğraş ile zamanın geçmesini sağlamaları gerekir.

Editör: Wan Haber