3 sezondur Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin bu akşam 100. yeni bölümü ekranlara gelecek. Bilindiği gibi yerli Dallas olarak da bilinen yasak elma dizisinde her hafta izleyicileri nelerin beklediği pek bilinmiyor. Geçen hafta ekranlara gelen 99 yeni bölümde Özellikle de Şahika ile en derin bir kumpas kurup , Hasan Ali’yi Nikah Masasına oturduktan sonra gelinliğin içerisinde Ender’in değil de Şahika'nın çıkması herkesi şaşkına çevirmişti.

Hasan Ali Bey istemeden de olsa resmi olarak Şahika'nın kocası konumundadır şimdi. Tek amaç; Ender ile Şahika'nın hisselerini Hasan Ali Bey'den almalarıydı. Ve öyle oldu da artık.

Şahika bu saatten itibaren Başkan hanım olarak holding de bulunacak, Diğer taraftan alınan kulis haberlerine göre Ender, Şahika'nın bu derece parlamasını hazmedemeyip, Hasan Ali Bey ile ittifak kurup şahikayı yeniden alaşağı etmek için uğraşacak.

Diğer taraftan yasak elma dizisinde meydana gelen yeni gelişmelere bakıldığında ise Cansu'nun Çağatay ile Yıldızı ayırmak için binbir türlü plan yapmaya devam etmesi dikkatleri çekiyor.

 Diğer taraftan ise Çağatay'ın bu derecede Cansu'dan kaçmaya ve uzaklaşmaya çalışması, Yıldız’ın da dikkatinden kaçmıyor ve yıldız işin daha da üzerine giderek nelerin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışacak.

Bomba gibi yeni bir bölümüyle yasak Elma dizisi bu akşam saat 20:00’ da FOX TV'de!

Editör: Wan Haber