FOX TV ekranlarında yayınlanan yasak elma dizisi dün akşam yeni bölümünde bir zamanlar Şahika ile iş birliği yapan Enver şimdide Şahika’ya Karşı Hasan Ali ile iş birliği içine girdi.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisi dün akşam 100. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Eski dost düşman oldu

Düştüğü tuzakla Şahika'yla evlenmek zorunda kalan Hasan Ali, zor günler yaşamaya başladı. Holdingde Şahika'nın yaptığı garip davranışlar nedeniyle kontrolü kaybeden Hasan Ali, yanına gelen Ender ile hareket etmek zorunda kaldı. "Denize düşen yılana sarılır" diyen Hasan Ali, Ender'in henüz açıklamadığı isteklerini kabul ederek el sıkıştı.

Son bölümünde neler oldu?

Hasan Ali ile evlenen Şahika, tüm maddi ve manevi imkanları kullanarak Hasan Ali'yi çileden çıkardı. Çağatay ise Cansu ile öpüşürken görüntülendiği için şantaj mesajları almaya başladı. Çağatay, kimin onu tehdit ettiğini araştırırken uzun zamandır sakladığı sırrını açıklamak zorunda kaldı.

Editör: Wan Haber