85. bölümde Halit Argun karakterinin ölmesi ve diziye veda etmesinin ve 4 değişik karakterin de diziden ayrılmasından sonra Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan diziye dahil olmuştu. Fakat bu Doping etkisi reytinglerde uzun sürmemiş ve düşüş başlayınca işe bir de Cansu karakteri ile Nilperi Şahinkaya ve hemen ardından Nurgül olarak Çiğdem Sakarya hikayeye dahil edilmişti. Fakat yine de yasak elma dizisinde beklenen izleyici ilgisi bir sürü gelmedi.

Ayriyeten Ender - Şahika işbirliği Yıldız’ın Çağatay tarafından aldatılması gibi üst üste gelen vakalarda izleyicileri fazlasıyla kızdırdı.

Pek çok dizi hayranı, Eda Ece’nin canlandırmış olduğu Yıldız karakterinin Aşk hususunda içine düşürüldüğü duruma itiraz ederek senaristleri adeta tepki bombardımanına tuttu.

Yasak Elma dizisinin 1 Şubat Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan 96. Bölüm fragmanında ise şimdi Şahika’nın, Hasan Ali Bey tarafından zehirlenerek öldürülmesi ile ilgili görüntüler yayınlandı. Pek çok izleyici bunun doğru olmayacağını Şahika gider ise dizinin bayağı bir güç kaybedeceğini ve yapılanların da heyecanı artırmak amacıyla gerçekleştirildiğini sosyal medya platformlarından yapmış oldukları yorumlarla belirtiler.

 Zira Şahika gibi bir karakterin yasak elma dizisinden ayrılmasının diziye ne kadar zarar vereceği de aşikar.

Nihayetinde ortaya çıktı ki aslında Nesrin Cevatzade sette, işine devam ediyor. Yani Şahika’nın ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Fakat izleyiciler, senaristlerin artık reyting artırmak amacıyla her türlü yola başvurmasından da sıkılmaya başladı bu tür hareketler de ikna edici gelmiyor artık.

Yasak Elma yeni 96. bölümü ile 1 Şubat Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber