Yasak Elma’da Ender İle Şahika İntikam Alabilirler Mi?

Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında saat 20:00’da izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak elma dizisinin yeni bölümünde resmen skandallara imza atıldı.

Yerli Dallas olarak tabir edilen ve hırs, adrenalin gibi kavramların bir hayli yüksek derecelerde işlendiği yasak elma dizisinde yine izleyiciyi şoka uğratacak birbirinden değişik gelişmeler yaşandı.

Bilindiği gibi Hasan Ali Bey, daha öncesinde Şahika ve Ender’e ait olan hisseleri almış ve onları hapishaneye tıkmıştı. Hapishaneden tek kuruş paraları dahi kalmadan dışarıya çıkan Ender ile Şahika kadın işbirliği yaparak bir de işin içine kurnazlıklarını da katarak Hasan Ali’den intikam almak amacıyla adeta yemin ettiler.

Peki Neler Oldu?

  • Ender, emniyet başta olmak üzere her yerde Şahika’yı ararken, artık kardeşi Caner ile beraber Şahika’nın gerçekten de öldüğüne inandılar ve onu aramaktan tam vazgeçecekleri anda kapıdan şahika'nın hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gelmesi Ender ile Caner’i adeta şoka uğrattı.
  • şahika'nın bay kanguru ile çok mükemmel bir plan yapıp, Hasan Ali Bey'in adamı Mahmut’u, babasının öldürülmesi konusu üzerine ayarlayıp planlarını icra ettiler ve Hasan Ali'yi gerçekten de bir cinayeti işlemişcesine köşeye sıkıştırdılar.
  • Şahika’nın sözde cesedinin Mahmut tarafından denize atıldığı görüntüleri Hasan Ali'nin eline geçince, Ender artık tüm kozlarını ve kurnazlığını konuşturdu.
  • Ender, Hasan Ali’ye ya bu görüntüleri emniyete veririm ya da sen bizim hisselerimizi ve  kendi hisselerinin de %20 sini verirsin şeklinde tehditlerde bulundu.
  • Hasan Ali bey ise kendi hisselerinin yalnızca kendisi ile aynı soyadını taşıyan bir başka kişinin adına geçirilebileceğini, yani aileden birinin olması gerektiğini Ender’e söyleyince, Ender de bu durumu Şahika ile oturup konuşunca ortaya çok dehşet bir senaryo çıktı.
  • Şahika'nın doldurmasıyla gaza gelen Ender, Hasan Ali Bey’e evlilik teklifinde bulundu. Daha sonrasında ise Ender’in kardeşi Caner ile Hasan Ali’nin adamı Sedayi beraber adeta kız ve erkek tarafı olmak üzere kendi paylarına düşen her şeyi yaptılar.
  • Gelinliğini giymiş Ender, kardeşi Caner’in kolona girmiş ve nikahın kıyılacağı Hasan Ali Bey’in evinin yolunu tuttular. Fakat Ender'in yüzü duvak ile kapalı olduğu için Hasan Ali Bey’de işi biraz aceleye getirip bir an önce imzaları atmanın derdine düştüğü için gelinliğin içinde kim olduğunu dahi düşünemedi.
  • İmzalar karşılıklı bir şekilde atıldıktan sonra artık Hasan Ali bey, Ender’in yanında oturduğunu ve Ender’in imzayı attığını düşünüyorken, bir anda içeriye Ender girince Hasan Ali bey hayatının şokunu yaşadı.
  •  Bu da yetmedi, yüzündeki duvağı kaldıran Şahika, yüzünü Hasan Ali Bey’e gösterince artık işler iyice çığırından çıktı.
  • Netice itibariyle hem Şahika ölmemiş oldu, hem de Hasan Ali bey Ender ile Şahika’nın hisselerini tıpış tıpış vermek zorunda kalacağını artık garantiledi.

Hasan Ali bey bundan sonra ne yapacak da Bu pusudan kurtulacak?

Hasan Ali bey yemiş olduğu bu kazağın altından gerçekten kalkabilecek mi ve intikamını nasıl alacak?

 İzleyiciler şimdiden bu soruların cevabını merak etmeye başladı.

Yasak elma dizisi yeni bölümüyle 22 Şubat 2021 pazartesi saat 20:00 da FOX’ta

Editör: Wan Haber