Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 95 yeni bölümünde öyle bir sahne vardı ki  Nilperi Şahinkaya'nın can verdiği Cansu ile Berk Oktay’ın Hayat verdiği Çağatay karakterlerini yatakta yarı çıplak biçimde gösteren bir sahnede vardı.

 Aslında benzer sahnelerde pek çok yapımda bulunmuştu.

 Fakat yine de şikayet edildi. Aslında ortada çok ciddi biri cinsellik durumu da söz konusu değildi yalnızca izleyicilerin Hayal gücüne bırakılacak düzeydeki bir sahne ekrana yansıdı. Fakat o kadar da abartılacak bir durum Aslında ortada yoktu. Ancak bazı izleyiciler Bu durumun RTÜK’e şikayet etti.

 Nilperi Şahinkaya da bu bilgiyi röportajında inceleyerek yatak sahnesi sebebiyle şikayet edildiğini dile getirdi.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya röportajında şu ifadelere yer verdi:

Bana çok tepki var. Çünkü canlandırmış olduğum karakter kötü, RTÜK’e şikayet edilmişim.

 Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise konuya çok değişik bir açıdan bakıyor. Yasak elma dizisine yönelik şikayeti izleyicinin takdiri olarak açıklayan Koloğlu ise gündüz programlarını işaret etti. Koloğluna göre dizilerde senaryolar hikaye Asıl büyük olaylar gündüz programlarında meydana geliyor.

 İşte Koloğlu’nun yorumu:

 Bu arada altını çizelim Gündüz vakti öyle gerçek hikayeler anlatıyor ki dizilerin senaristleri bile Hayal edemez kıvamda.

Yasak Elma yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da FOX TV’de!

Editör: Wan Haber