3 sezondur Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin bu akşam 104. yeni bölümü ekranlara gelecek.

Yasak Elma Yeni Bölümde Neler Yaşanacak? Hasan Ali Kuyucu Ölüyor Mu?

Dizinin 88.bölümünde ölerek dizinin oyuncu kadrosunda ayrılmak zorunda olan başrol oyuncusu Talat Bulut (Halit Argun) yerine kendisiyle aynı kriterlere sahip Fakat daha sinsi görünüme sahip olan Erdal Özyağcılar'ın Hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu katılmıştır. Hasan Ali Kuyucu, adamı Mahmut'un dahi ölümüne seyirci kalırken başına büyük bir bela gelecek gibi görünüyor. Yayınlanan yeni fragmanı görüntülerinde ise Ender ile Caner, Şahika'nın kocası Hasan Ali'yi zehirleyerek öldüreceği ile ilgili konuşmalar yapıyorlar.

Ender, şahika'ya Aslında Şahika'nın ne kadar tehlikeli biri olduğunu yüzüne karşı söylüyor ve Şahika ise 'eğer ki Ben, sevmediğim herkesi öldürüyor olsaydım o zaman sen karşımda durmazdın!' Şekilde konuşuyor.

Yayınlanan fragman görüntülerinde ise yemekte Hasan Ali ile Şahika var ve Şahika, Hasan Aliye; zorunlu olarak hayatına girdim ve bu ömür boyu sürecek, fakat senin ömrün ile sınırlı olacak bizim evliliğimiz.' şekilde konuşuyor ve hemen akabinde Hasan Ali yemekte iken yere yığılıp kalıyor, Şahika ise ben bu görüntüleri bir yerlerden hatırlıyorum şeklinde konuşup oradan uzaklaşıyor. Şahika'nın aslında burada hatırladığı hatırladığı görüntüler ise Nadir karakteri ile Halit argunun ortağı olarak diziye katılan Nadir'in istemelerine rağmen Şahika'nın kendisini zorlayarak yaşamına son verilmesi görüntülerini bütün izleyiciler anımsadı.

Yıldız ile Şahika, Ender ile Cansu'ya Karşı İttifak Yapacak!

Yıldız, Ender ile yüzleşip Kendisinin ne kadar kötü bir insan olduğunu yüzüne karşı söylüyor fakat tüm bunlar Ender'in umrunda dahi olmuyor. Yıldız, Sinirinden ve kahrından ne yapacağını bilemiyor en son Şahika'nın kapısını çalmak için bir karar veriyor. Dizinin yeni bölümünde Yıldız'ın şahika'ya yaklaşıp onunla ittifak kurması ve böylelikle Ender ile Cansu'ya karşı bir siper alması hazırlığı içerisinde olacağını göreceğiz.

Yasak Elma Dizisi, 104. Yeni Bölümüyle Bu Akşam saat 20:00' da Fox'ta!

Editör: Wan Haber