Aradan 5 yıl geçtikten sonra Yıldız, uyandığında şöyle manzaralarla karşılaşır.

Çağatay, Cansu İle Evlenmiş!

Zaten Çağatay ile Yıldız daha evli iken Cansu'nun sinsi planlar yapıp Çağatay'ın hayatına girmesiyle meyveleri Yıldız'ın uyumasından sonra verilmeye başlandı. Çağatay, halitcanın velayetini de aldıktan sonra Cansu ile evlenmiştir.

Hasan Ali'nin En Yakın Adamı Sedayi, Hasan Ali'nin Bütün Servetini Üzerine Geçirmiştir

Hasan Ali'nin en yakın ve en güvendiği adamı, kendisinin imzasını taklit ederek zaman içerisinde azar azar servetinden götürüp En sonunda da Hasan Ali'yi kapı dışarı etmiştir. Hasan Ali ise Sokakta bir minibüsün içerisinde Adana dürüm satarak yaşamını geçindirmeye çalışıyor.

Hasan Ali Bey, Servetinin Tamamını Kaybettikten Sonra Şahika Odan Boşanmıştır

Serveti için Hasan Ali Bey ile evlenen Şahika, Hasan Ali Bey'in servetinin tamamını kaybetmesinden sonra onunla yollarını ayırmıştır. Fakat yeni bölümde izleyicilerin dikkatinden kaçmayan Önemli bir detay ise Şahika, yardıma muhtaç olan herkese yardım etmeye çalışan, mütevazi ve iyi bir kadın rolü ile bu akşamki bölümde izleyicinin karşısına çıktı.

Çağatay, Cansu İle Evlidir Fakat Aklı Hala Yıldızda!

Yıldız'ın en yakın arkadaşları Emir ile Caner, yıldızın uyanmasından sonra Çağatay'a, Aklının hala onda olması durumunda tekrardan kendisine geri dönmesi için bir şansı olduğunu hatırlattı.

Yıldız Uyandıktan Sonra Cansu'yu, Çağatay'ın Eşi Ve Kendi Öz Oğlu Halitcan'ın İse Annesi Olarak Gördü

Yıldız, Uyandıktan hemen sonra oğlu halitcanı soran Yıldız, onu görmek için Çağatay ile Cansu'nun da beraber (evli) olarak yaşadıkları eve Halitcan'ı görmeye gittiğinde Cansu, oğlunu ona göstermemek Hatta doldurmak amacıyla bazı hamlelerde bulundu.

Şahika İle Zehra Şarkıcılık Yapmaya Başlamış Ve Şahika'nın Eskiden De Samimi Olduğu Hayati, Onların Menajerliğini Yapmaya Başladı

Hayırsever bir kadın olarak 103. yeni bölümde izleyicinin karşısına çıkan Şahika, eski giyimine ve tavırlarına nazaran çok daha mütevazi ve herkese yardım etmek amacıyla gayret eden bir kadın rolü ile karşımıza çıktı.

Şahika, Hasan Ali'den Ayrılmış Olsa Da Yardımseverliğini Ve Muhabbetini Ondan Esirgemiyor

Şahika ile Hasan Ali ayrıldıktan sonra bile Şahika, sürekli Hasan Ali'nin dürüm sattığı minibüsüne uğrar, orada yemek yer, Hasan Ali ile çok iyi dost olarak onunla geçinir.

Çağatay, Cansu'ya Rağmen Haliycan'ı Annesi Yıldız'a Götürdü!

Cansu'nun istememesine rağmen Çağatay, büyük bir fedakarlık yapıp halitcanı gerçek annesi yıldıza götürür. Hemen akabinde ise Bunu duyan Cansu çılgına döner ve adeta deli gibi hareketlerde bulunarak Çağatay'a gerçek yüzünü ve duygularının en has biçimini gösterir. Bu durumdan şüphelenen ve korkan Çağatay ise aklı karışık bir şekilde durur. Seda'yı ile Enver ise bu durumu düzeltmek amacıyla Çağatay'ın karşısına dikilir ve karısı Cansu'ya karşı daha iyi davranması gerektiği ile ilgili aklını doldurmaya çalıştılar.

Dizinin Finalinde İse Ender İle Cansu, Sinsi Bir Plan Yaparak Yıldız'ı Ortadan kaldırmaya karar Verdi

Kıskançlık krizi geçiren Cansu, Ender'in de aklına danışarak Yıldız'ı ortadan kaldırmaya karar verir ve Yıldız'ın kapısını çaldıktan sonra kendisi ile beraber halitcanın gittiği okulla beraber gitme teklifinde bulunur. Bunu duyan Yıldız heyecanlanır ve yıldızın peşine düşer, beraber arabaya bindiklerinde ise yol oldukça uzundur. Bu durumdan şüphelenen Yıldız, Cansu'ya Neden yolun bu kadar uzadığını, okulun tam olarak nerede olduğunu sorar. Cansu ise Yıldız'a okula gitmediklerini söyler ve oğlumdan ve Kocamdan uzak duracaksın, ailemi yıkamayacaksın şeklinde bağırır. Çılgına dönen Cansu'yu sakinleştirmeye çalışan Yıldız birkaç dakikalık curcuna sonrasında ise ikisinin beraber oturdukları araba uçurumdan yuvarlanır ve dizinin yeni bölümünün finali Böylece geldi.

Yasak Elma dizisinin 104. yeni bölümünde bomba gibi gelişmeler meydana gelecek.

Editör: Wan Haber