TRT- 1 Benim Adım Melek

Annelik makamının bütün problemleri ve zorluklara rağmen vazgeçmek değil de tam aksine çocukları için hayata sımsıkı bir şekilde sarılmak olduğunu vurgulayan, Melek’in ailesi ve çocukları ile hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine can vermiş olduğu bu dizide bir annenin ayakta kalma mücadelesi ile 3 çocuğuyla vermiş olduğu yaşam zorlukları dikkat çekiyor.

Kanal D - Sadakatsiz

Bu dizide Cansu Dere Asya karakterine hayat veren başarılı bir doktordur. Kocası Caner Cindoruk ise Volkan karakterine hayat veriyor, Volkan,  mükemmel bir eş ile oğulları Ali’ye şahane bir babadır. 3 kişilik çekirdek bir aile üçgeninde meydana gelen problemler başta olmak üzere harika hikayelerin kurgulandığı Sadakatsiz dizisi Yarın akşam Kanal D ekranlarında sizleri bekliyor.

TV8 - Doğduğun Ev Kaderindir

Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun okunma rekorları kıran kitabı “Camdaki kız”dan  uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Mehdi ve Zeynep’in huzurlu aşkları ile efsanevi hikayelerini izleyici karşısına çıkarıyor. Çocukken büyük problemler çeken Mehdi ile Zeynep, zorlu bir yaşam mücadelesi içindedir. ve İkisinin de ruhları seneler geçse de çocukken almış oldukları yaralarla doludur.

Yarın akşam TV8 ekranlarında olmayı unutmayın sakın!

ATV- Kuruluş Osman

Bütün dünyaya nam salan Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatan kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit baş rolde oynuyor. Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan kuruluş Osman’da yarın akşam Atv ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak.

Fox TV – Zümrüdüanka

Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı Zümrüdüanka dizisi imkansız olan bir aşkın ruhsal ve duygu yüklü hikayesini izleyicinin karşısına çıkarıyor. Çekimleri Kapadokya’nın masalsı dünyasında yapılan Zümrüdüanka, başarılı oyuncu kadrosu, zorlu aşk hikayesi ile sürükleyici bir tempo ortaya çıkarıyor. Yarın akşam Fox TV ekranlarında Zümrüdüanka dizisini izlemenin keyfini sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber