Ekranlarda başlayacak olan yeni dizi merakları üzerine çekiyor? Dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Hangi oyuncular başrolde oynayacak? Dizi çekimleri bitti mi? Dizi çekimleri nerde yapılcaktır? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Çağatay Ulusoy’un tv8’deki Yalı Çapkını dizisi bir rekor ile gündemde!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Netflix’e ilk orijinal Türk dizisi çekme başarısı sergiledi. Hakan Muhafız ya da yurt dışındaki adıyla The Protector isimli fantastik diziyi beğenenler de oldu, eleştirenler de… Ancak Çağatay Ulusoy bir ilki başardığı için dizi tarihine bu yönüyle de geçti.

Adını Feriha Koydum ve Medcezir’deki başarılı çıkışlarının ardından televizyon izleyicilerinin her daim ekranda görmek istediği Çağatay Ulusoy, İçerde isimli yapımdan sonra bir süre televizyon projelerine ara verdi.

Dijital dizilerde gördüğümüz oyuncu Hakan Muhafız’dan sonra ise Yeşilçam isimli BluTV dizisinin başrolünde yer aldı. Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak geçen sezon hayranlarına sürpriz yapan ünlü oyuncu, yeni dönemde ise tv8’in Yalı Çapkını isimli dizisi için başrol teklifini kabul etti.

OGM Pictures’in hazırlıklarını yaptığı dizi için ünlü oyuncuya çok büyük bir ödeme yapılacağı da ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çağatay Ulusoy, rekor bir bölüm ücreti ile Yalı Çapkını dizisinde yer alacak.

Bölüm başına 450 bin TL olarak belirlenen ücret, dizi sektöründe şimdiye kadar alınan en yüksek bölüm başı ücret olarak dikkat çekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’nun daha önceki projelerinde aldığı rakamların üzerine çıkan Çağatay Ulusoy, yeni sezonda tv8 ekranında dizilere sürpriz bir dönüş yapacak. Dizi uzun süreli olur ise ünlü oyuncu bu işten çok iyi bir kazanç sağlamış olacak.

Editör: Wan Haber