Ceyda, Elif, Meliha ve Şebnem adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve arkadaşlık ilişkilerini konu almaya başlayan Yalancılar ve Mumları dizisi, yeni sezonun en çok ilgi gören hikayelerinden biri oldu. Kocasının öldüğünü düşünen Elif’in bakıcısı Şerife ve kızının okul arkadaşı Pelin’in babası Yakup ile karşılaştıktan sonra karışan hayatını ekranlara getirmeye başlayan Yalancılar ve Mumları dizisinin, sır dolu konusu ile de bir hayli dikkat çekti. Öte yandan Yalancılar ve Mumları dizisinin dünyaca bir diziden uyarlandığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı!

Med Yapım dizisi ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Yalancılar ve Mumları dizisi, 3 Ekim 2021 tarihinden itibaren ekranlara gelmeye başladı. Bu hafta üçüncü bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Yalancılar ve Mumları dizisi, şimdiden büyük bir ilgi görmeye başladı. Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun yaptığı, senaryosunu ise Nermin Yıldırım’ın kaleme aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi, bir diziden uyarlanarak FOX TV ekranlarındaki yerini yeni sezonda aldı. Ünlü bir diziden uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisi, İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanarak seyircisi ile buluşmaya başladı. Öte yandan oyuncu kadrosunu birbirinden iddialı isimler ile dolduran Yalancılar ve Mumları dizisinin orijinali Mistresses’in hikayesi de dizinin seyircisi tarafından merak edilmeye başlandı!

Oyuncu kadrosunu birbirinden iddialı isimler ile donatan Yalancılar ve Mumları dizisi; Elçin Sangu (Ceyda), Ceren Moray (Elif), Şafak Pekdemir (Meliha), Burcu Gölgedar (Şebnem), Feyyaz Duman (Yakup), İsmail Demirci (Engin), İlker Kızmaz (Hasan), Melike Güner (Şerife), Oğulcan Kayacan (Nadir), Hira Su Yıldız (Sumru) gibi isimleri bir araya getirdi. İngiliz yapımı ve oldukça popüler olan Mistresses dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin seyircisi hikayenin de orijinalini merak etmeye başladı. 2013 yapımı olan Mistresses; üniversite yıllarından tanışan ve o günden sonra hiç ayrılmayan Trudi, Jessica, Katie ve Shiobhan isimli dört arkadaşın hikayesini ele aldı. Dört arkadaşın bütün karmaşık ilişkilerini konu alan Mistresses dizisi, kızların sırlarını da işledi.

">YALANCILAR VE MUMLARI SON BÖLÜM FULL İZLE

kaynak:alfahaberajansı

Editör: Wan Haber