WANHABER

Van Helsin Mayıs 2004’te ülkemizde vizyona giren korku, fantastik, aksiyon dolu bir Amerikan filmi. Van Helsing fimin konusu nedir? Yönetmeni Kimdir detayları haberimizde…

Van helsing ismi çok kulağa çok yabancı gelmemekle birlikte herkesin duyduğu ama çoğu kimsenin de ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmadığı aşikar.

Fantastik, korku, aksiyon türünde yayınlanan abd filminini yönetmenliğini i ise Stephen Sommersin yapmıştır.

Film farklı ve gizemli mekanlarının kullanımı ile hayat verdiği korkutucu dünyada insanoğlunu kurtarma görevini Bram Stokerin yazdığı eserolan Dracula kitabının kahramanı olan Van Helsingi’ye düşmektedir.

Van Helsingi gizli bir kuruluşa bağlı olarak çalışmakta ve bu kuruluş Vatikan’da görev yapaktadır. Van helsinigi büyük bir tehlike olan ve dehşet saçan Kont Dracula’yı yenmek onu alaşağı etmek için Transilvanya’ya giderek, orada Anna Valerias adında bir kadınla tanışacaktır. Korkusuz olan Anna Valerias’ın ailesi yıllardan beri vampirler tarafında lanetlenmiş olup bu lanetlenmeden kurtulmanın yolunu vampirleri yenmekte olduğunu bilmektedir. Bu yüzden Van Helsingi’yle birlikte olup güçleririni birleştireceklerdir.

Başrollerinde Hugh Jackman ve Kate Beckinsaleın’in oynadığı filmi dracula,kurt adam ve frankestein gibi yapımlardan etkilenerek hazırlanmıştır.

Editör: Wan Haber