Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar başta olmak üzere Hazal Türesan ve Aytaç Doğuş'un başrollerinde oynadığı dizinin merakla beklenen yeni bölümlerinde ise  Selim Bayraktar ile eşi Şule’nin yani Nurgül Yeşilçay psikolog üzerinden Yani Hazal türesan dan çift terapisi aldıkları ve aynı dönemde psikolog Zerrin ile danışanı Bora’nın yakınlaştığı eski günleri de ekrana gidiyor.

Depo filmin yapımcılığını üstlendiği, proje tasarımını I. contentine'nin üstlendiği, Alper Alp Özge’nin senaryosunu kaleme alıp Erkan Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu Smart komedi tadındaki dizi Vahşi Şeyler Türkiye’nin yeni dijital Platformu Exxen’de seyirci ile buluşuyor.

15 Dakikalık Smart Komedi Tadında

Her hafta son 15 dakikalık iki yeni seri yani 2 yeni bölümü şeklinde platforma yüklenen aksiyon dolu komedide evlilikleri bitirme noktasına gelmiş sevimli çiftin bir suça ortak olmaları ile o suçu beraber bir şekilde örtbas etmeye çalışırken, küllenen aşklarının tekrardan alevlenmesi hikaye biçiminde izleyiciye aktarılıyor. Dizi dünyasına getirmiş olduğu Smart komedi anlayışı ile adından söz ettirmeyi Başaran Vahşi Şeyler seyirciden tam not alıyor.

Editör: Wan Haber