TRT 1 ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyicinin karşısına çıkan dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, dikkat çeken projelerden birisi olmayı devamlı başarıyor. Dizinin başrollerinde oynayan Buğra Gülsoy, zor ve meşakkatli bir süreç geçiriyor. Yoğun bir şekilde geçen set çekimlerinde oyuncu, uzun müddet at üstünde oynamak zorunda dahi kalıyor. Özellikle de savaş sahneleri açısından saatlerce, hatta günlerce çekimler yapılmak zorunda. Çok sayıda yardımcı oyuncunun da bulunduğu çekimlerde Buğra Gülsoy da yine saatler boyunca devam eden makyajlar yapılıyor. Yüzünde savaş esnasında oluşan kan, toz, toprak kalıntıları ile oynuyor.

Ünlü oyuncu, dizinin setinden yapmış olduğu bir paylaşım ile dikkatleri çektiği. Dizide oynayanlar yalnızca oyuncular değil, aynı zamanda atlarda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin olmazsa olmaz karakterleri arasında yer alıyor.

Saatler boyunca devam eden çekimlerde onlar da diziye oldukça büyük katkılar sunuyor. Buğra Gülsoy’un dizinin setinden yapmış olduğu paylaşımda bir atı severken çekmiş olduğu hali izleyenlerin içini ısıtıyor..

Oyuncunun uzun müddet kendisini Taşıyan Ata karşı göstermiş olduğu Sevgi görülmeye değer. Oyuncunun rol arkadaşına olan bu sevecen tavrı, görenlerin de içini ısıtıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da TRT 1 ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber