Başulu Hatun Ölüyor Mu?

Savaş esnasında almış olduğu Kılıç darbesiyle yere yığılan başulu hatun’un ölüp ölmediği izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Ani bir şekilde yaralanan Başulu Hatun ölecek mi? şimdiye kadar dizide çeşitli ölümler gerçekleşti, fakat Melikşah’ın ölümünden sonra uzun bir süre kimsenin ölmeyeceği tahmin ediliyordu. fakat görülüyor ki başulu Hatun’da ölenler arasındaki yerini alacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Gülperi Diziden Ayrıldı!

 Gülperi karakterine can veren Şifanur Gül Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Şifanur Gül diziden ne için ayrıldı? Bu sorunun cevabı düşünülenin Tam aksine oldukça basit. Başarılı oyuncunun senaryo gereği diziden ayrıldığı konuşuyor, çünkü gerek sette gerekse de oyunculuk Performansı da herhangi bir problem yaşanmadı. Şifa Nur’un Yeni bir dizide rol oynaması bekleniyor. İleriki zamanlarda Şifanur’un hangi dizide hangi karaktere Hayat vereceği merak edilen konuların başında yer alıyor.

Şifanur hatunun Benim adım Melek dizisinde oynamaya başlayacağı kesinleşti. Dizide hangi karakteri canlandıracağı ve nasıl bir rol oynayacağı da henüz kesinleşmedi. Oldukça pozitif ve bir o kadar da ciddi bulunan rolleri iyi oynayan ünlü ismin de yine aynı karakteristik özelliklere sahip bir karaktere hayatın vermesi bekleniyor. Fakat görülen odur ki diziler arasındaki çeşit farkı sebebiyle canlandıracak karakterin tamamen farklı olarak

Editör: Wan Haber