TRT ekranlarının çok beğenilen dizisi hakkında şok iddialar atıldı. Herkes bu haberlerin gerçek olup olmadığı yönünde araştırmalar yapmaya başladı. Sevilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 
Uyanış Büyük Selçuklu 34. bölümü ile veda ediyor!
TRT ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, 35 bölüm sonrasında final yapma kararı almıştı. Sezon ortası finali yapma kararı kısa süre sonra değişti. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bir hafta erken sezon finali yapma kararı aldı. TRT ekranlarının sevilen dizisi bir hafta önceden sezon finali yapacak. Dizinin oyuncuları şimdiden tatil planları yapmaya başladı. Uyanış Büyük Selçuklu 2 bölüm sonrasında ekranlara kısa bir süre veda edecek. Dizinin oyuncuları kısa bir tatil ardından yeni sezon için çalışmalarına başlayacak. 
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonu ne zaman?
TRT ekranlarına kısa bir süre sonra veda edecek olan isim Uyanış Büyük Selçuklu, yeni sezonu için çalışmalarına başlayacağı tarihi belirledi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonuna Eylül ayında başlayacak. Eylül ayında yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan Uyanış Büyük Selçuklu ekibi, tüm hızı ile çalışmalarına devam ediyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ilk sezonun son bölümlerine doğru ekranlara gelmeye devam ediyor. 
Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne?
Melikşah hayatını anlatan dizi büyük ilgi görüyor. Osmanlı öncesindeki Büyük Selçuklu döneminin en parlak dönemini anlatan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi herkesten tam not almaya devam ediyor. Büyük Selçuklu döneminde en parlak, en güçlü, en zafer dolu tarih izleyiciye anlatılıyor. 
Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları kim?
Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde birçok oyuncu boy gösteriyor. Uyanış Büyük Selçuklu Ekin Koç, Sevda Erginci, Buğra Gülsoy, İsmail Ege Şaşmaz, Hatice Şendil ve Sezin Akbaşoğulları gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 

Editör: Wan Haber