Pazartesi Akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve keyifle izlenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 25 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan 18. yeni bölümünde neler yaşanacak? ile ilgili detaylar açıklandı. Bütün gelişmeleri haberimizin devamında öğrenebilirsiniz.

TRT 1’in yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyiciye hitap etme becerisini kazanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ilk yayınlandığı günden itibaren zirveden düşmeyen bir projedir.

 Uyanış Büyük Selçuklu 25 Ocak Pazartesi günü 18. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan’ın hayatını kaybetmesinden sonra tahta geçen Melikşah ile oğlu Sencer’in hayat hikayesini ekranlara getiren, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

  • Başulu'yu ağır bir şekilde yaralayan, Korkut Bey’in Şehit olmasına vesile olan ve pek çok masum insanın kanına giren Markus, Sencer’in intikamını nasıl kurtulacak?
  • Diğer taraftan koruya bakıldığında Hasan Sabbah peşine düşmüş olan Melikşah ile nizamülmülk’ün gazabından kurtulmak amacıyla uçurumdan kendisini ölüme atmıştır. Hasan Sabbah’ı pençesine düşmüş olduğu ölümden kurtaracak olan kişi kimdir?
  • Sencer’in Faysal Han alıp devlet namına el koymuş olduğu alsınlar onu haçlılara götürebilecek midir? Bu yol ile Faysal’ın bir hain olduğu ortaya çıkacak mıdır?
  •  Haçlılar faysal’ın elinden alınan altınlarını Selçuklu Devletinden hangi yöntemlerle alacaklardır?

Tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümleriyle her pazartesi saat 20:00’da TRT 1’de!

Editör: Wan Haber