TRT 1 ekranlarında 5. sezonu ile 22 Ocak Cuma akşamı 135. Bölümü izleyici ile buluşacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinin Altan Erkekli gibi ünlü bir oyuncu katılmıştı. Geçtiğimiz hafta diziye yönelik çeşitli tepkiler artı Özellikle de Osmanlı İmparatorluğu zamanında Girit’in elden gitmesi ile beraber meydana gelen sahnelerde Sultan Abdülhamit’in rolünün değişik biçimde yansıtılması sebebiyle sosyal medya platformlarında pek çok kişi tarafından eleştirilmişti.

Payitaht Abdülhamid gerçeklerle bağdaşmayan senaryo sunması ile ciddi bir biçimde eleştiri almaya devam ediyor. Bu proje bir dizi, bir belgesel değil yani tarihsel olaylar ile birebir ilerleyecek diye bir durum söz konusu yok. Tamamen kurgusal bir biçimde oluşturulduğu için bu tip eleştiriler de genelde havada kalıyor. Dizi, yoluna son sürat devam ediyor ve 135. Yeni bölümde de Harem’de Kılıçlar tekrar çekilecek.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Cuma akşamları izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Payitaht Abdülhamid usta oyuncu Altan Erkekli’nin de bu dizinin kadrosuna dahil olmasıyla beraber 135. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Daha öncesinde diziye Vildan Atasever, Saliha Sultan karakteri ile katılım sağlamıştı. Payitaht Abdülhamid işte bütün detaylar ve 135 bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler bu makalenin devamında sizlere sunulmuştur.

Naime ile Aliye Saliha Sultan’a tuzak kurarken Stefano da onları kendi tuzağına düşürecek. Emsal, Saliha Sultan’ın başına gelenler açısından Naim’den şüphelenecek. aramış olduğu kanıtı da bulunca Harem’de artık kılıçlar çekilecek.

 Payitaht Abdülhamid yeni bölümü ile 22 Ocak Cuma saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak.

Editör: Wan Haber