Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi başladığı günden itibaren herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanarak yapılan Camdaki Kız dizisi 10 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacağı bölüm ile sezon finali yapacak.

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi ile ilgili yeni gelişmeler ise devam ediyor. Son zamanların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklenebilir! Nadim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizi iddialı oyuncu kadrosu ile herkesten tam not alıyor!

Uraz Kaygılaroğlu, Camdaki Kız'a mı katılıyor?
En son Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünü Neslihan Atagül, Engin Akyürek ile paylaştığı yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda yer alacağı söylentileri ortaya çıktı! Sefirin Kızı'nın sezon ortasında diziden ayrılma kararı alarak hereksi şoke eden ünlü oyuncunun şu an ismi Camdaki Kız dizisiyle anılıyor. İddialara göre Uraz Kaygılaroğlu dizide Hayri karakterine hayat verecek. Şu an yapım şirketinin ünlü oyuncuyla görüştüğü ancak kararın ise henüz verilmediği söyleniyor. Aynı zamanda Burak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların da adı Camdaki Kız dizisi için geçiyor. Önümüzdeki haftalarda Hayri karakterine kimin hayat vereceği belli olacak!

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?
30 Haziran 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünü bitirmiştir. İlk olarak Pis Yedili dizisinde Can rolü ile ekranlarda yer aldı ve daha sonra ise Harem, Eski Hikaye gibi dizilerde ekranlara geldi. Asıl çıkışını TRT 1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır dizisiyle yapmıştır. Sefirin Kızı dizisindeki Gediz rolü ile herkesten tam not alan ünlü oyuncu Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Karakomik Filmler ve Eltilerin Savaşı filmlerinde karşımıza çıktı. Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında Melis İşiten ile tam 5 yıl evli kaldı. 

Editör: Wan Haber