Sefirin kızı dizisinde oynayan Genç ve yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bilindiği gibi sefirin kızı dizisindeki başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasından hemen sonra ayrılan ikinci oyuncu olmuştu.

Burcu Biricik ile beraber camdaki kızı dizisinin başrollerinde oynaması bekleyen Uraz Kaygılaroğlu yapmış olduğu açıklamada camdaki kız dizisinden kendisine gelen teklifi geri çevirdiğini açıkladı.

En son sefirin kızı dizisinde can verdiği Gediz rolü ile gönülleri fethetmeye Başaran Uraz Kaygılaroğlu, sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılmıştı. Daha sonrasında ise yakışıklı oyuncunun, Cem Yılmaz'ın netflix platformu açısından çekimlerine başlayacağı Erşan Kuneri adındaki dizide rol alacağı öğrenilmişti.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Cem Yılmaz'dan dizide oynaması için bir teklif daha gitmişti. Uraz Kaygılaroğlu na Burcu Biricik ile beraber Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan camdaki kız adındaki dizide beraber bulunması amacıyla teklif etmişti. Fakat başarılı oyunculuk teklifi reddettiği nokta Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan camdaki kız, reddedilince yerinin netflix platformunda yayınlanacak olan Ersan kuneri dizisinin tercih eden yakışıklı oyuncunun böyle bir seçim yapmasında kanal faktörün mi yoksa devam yerine komedi tercihimi yaptığı ise merak konusu oldu.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Baba candır adındaki dizide rol almış, romantik komedi tiplemesi ile mükemmel bir başarı yakalamıştı. Daha sonrasında ise sefirin kızı dizisinde rol almıştı, diziden ayrılma kararı alan yakışıklı oyuncunun işi projede aynı anda oynaması gündeme gelmişti. Bir taraftan Cem Yılmaz'ın projesi Erşan Kuneri , Diğer taraftan ise Kanal D ekranlarında Burcu Biricik ile beraber başrolde oynaması beklenen camdaki kız dizisi.

Son zamanlarda Yıldızı iyice parlayan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu pek çok projede yer almıştır. Özellikle de yan karakter olarak girdiği dizilerde dahi başrol oyuncularından çok daha fazla dikkatleri üzerine çekmeyi dahi başarmıştır.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun bu saatten itibaren Cem Yılmaz'ın dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği az çok tahmin edilirken, Diğer taraftan Uraz Kaygılaroğlu dramatik kategorisindeki projeler de değil de daha çok komedi, ya da romantik komedi kategorisinde ki projelerde daha iyi oynuyor diyebiliriz.

Editör: Wan Haber