Red Bull Street Style tüm serbest stil dans edenlerin sevdiği ve katılım sağladığı bir yarışmadır. Dünyanın her yerinden gelen insanlara kapısı açık olan yarışmanın başvuru ve elemelerinin ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Futbolu çok sevenler ve tutkunu olanlar futbol dansı tadındaki yeteneklerini göstermek ve kanıtlamak için mücadele etmeye ve yarışmaya gelecekler. Red Bull Street Style seçmeleri çok yakın zaman başlayacağını duyurdu. Daha önce yarışmayı kıl payı kaçıranlar ve daha önce hiç katılmayan bu haber karşısında çok sevindi. Red Bull Street Style elemelerinin çok yakın bir zamanda başlayacak olması büyük heyecan yarattı. Red Bull Street Style elemeleri çok yakında izleyicilerine kendini gösterecek.
Red Bull Street Style ne zaman başlıyor?
Dünyaca ünlü olan ve 50’den fazla ülkenin katıldığı Red Bull Street Style elemeleri 1 Haziran 2021 tarihinde başlayacağını duyurdu. 2021 yılının en iyi mücadelesi olacağını söyleyen yetkililer şimdiden yarışma tutkunlarına duyuru yaptı. Finalde 24 kişi kazanmak için mücadele etmeye devam edecek. Final için muhteşem bir organizasyon ve tasarımlar hazırlandı. Finalist olma yolunca adeta ter dökecek olan kişiler final için Kasım ayında tekrar karşı karşıya gelecekler.
Red Bull Street Style nedir?
Futbol ve dansı bir araya getiren Red Bull Street Style her yıl binlerce misafiri ağırlıyor. Futbol ile yapılan serbest dans figürleri izleyenleri heyecan içine sürüklüyor. Dans, tutku, futbol ve konsept gibi değerlerin bir araya getirilerek ortaya çıkan muhteşem performanslar jüriler tarafından değerlendiriliyor. Serbest sokak kültürünü futbol ile buluşturan en iyi yapımlardan biridir. Daha önce kazanan ve muhteşem performanslar sergileyen Captain Kris, ‘yarışma sayesinde sanata ve eserlere çok farklı bir bakış açısı büyütüyor. Futbol ve sanatı birleştirmek harika bir duygu. Doğal bir ilerleme olduğunu fark ettim.’ sözleri ile yarışmayı özetledi. 

 

Editör: Wan Haber