Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden sefirin kızı dizisinde bilindiği gibi başrol oyuncusu Neslihan Atagül bağırsak problemleri sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Senaristler, Neslihan Atagül yerine Tuba Büyüküstün gibi profesyonel bir oyuncuyu kadroya dahil etmişti. İyi fakat buna rağmen yine de aynı gün diğer televizyon kanallarında izleyiciyle buluşan dizilere herhangi bir fark atılmadı, herhangi bir başarı sağlanamadı. Bu durum Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğunu sorgulamaya açtı.

Neslihan Atagül ve Uraz kaygılaroğlu’nun ayrılmasının hemen sonrasında Tuba Büyüküstün faktörü ile bambaşka bir hikayeye doğru ilerleyen Sefirin Kızı dizisinde yeni dönemin reytingler getirmesi beklentisi yüksekti fakat hem Geçen hafta Tuba Büyüküstün’ün ilk göründüğü sahne olması hem de bu hafta mavi karakterinin detaylarının daha da fazla ortaya dökülmesi yine de izleyicileri ekrana çekmeyi bir türlü başaramadı.

Bir tek sefirin kızı dizisi 5’li oranların altındaydı. Hatta AB grubunda 3’lü reytinglerin bile altına gerileyen dizinin yeni hikayesini de çok tutulmaya bileceği görülmeye başlandı Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün Sinerji Seni seven ve buna bağlanmaya başlayan geniş bir hayran kitlesi mevcut fakat buna rağmen yine de sefirin kızı dizisi Tuba Büyüküstün’ün de katılım sağlaması ile çok daha fazla reyting almayı bekliyordu. Ancak olmadı, bakalım bundan sonraki bölümlerde nasıl gelişmeler yaşanacak? Hep birlikte izledikten sonra buna karar vermek gerekir.

Editör: Wan Haber