TRT 1 izlecilerinin nefeslerini tutararak beklediği dizi ne zaman başlayacak herkes merakla bekliyor. Konusunun özelliğiyle dikkat çeken dizinin başlanma tarihi iple çekiliyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi sezon bekleniyor. 

Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlıyor? TRT1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon hangi tarihte yayınlanacak?

Kıbrıs Zafere Doğru 2. sezon için artık nefesler tutuldu. Merakla beklenen dizinin yeni sezonuna dair son durumu bir araya getirdik...

KIBRIS SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler. Ankaralı ise Lapta Okulundaki 28 rehin çocuğun kurtarılması için toplanan ekiple birlikte yola çıkar.

Derviş ve Ankaralı, EOKA mensuplarından, Aysel ve Ali’nin, kanlı noel ve kanlı küvetin tetikçilerinden intikam alırken Kemallerin bulunduğu zor durumu öğrenir ve Erenköy yolunu tutar. Rauf ise Ankara’daki sürgün hayatına başlamış, ilk iş Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlamıştır.

Yeni sezonun büyük açılışı olan Erenköy savaşlarına giden yol bu sezonun sonunda açılırken bu yolun zorlu ve çetin olduğu anlaşılacaktır.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kıbrıs Zafere Doğru, sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından yeni sezonu araştırılan diziler arasında yer aldı. Dizinin oyuncuları sete çıktı. Kıbrıs Zafere Doğru'nun yeni sezonuna Ekim ayının ikinci haftası başlaması öngörülüyor.

Trt 1 canlı yayın izle

https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1

Editör: Wan Haber