Dizinin 6. Ve 7 bölümleri peş peşe 31 Ocak Pazar günü ekrandaki yerini alacak.

Peki Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Güçlerini ortaya çıkarmak pahasına dahi olsun İskender, Ayberk’in zarar görmesine mani olmuş ve Ayberk'i zor durumdan kurtarmıştır. Yaşadıkları karşısında Nutku tutulan Ayberk, İskender’in süper güçleri olduğu hususunda kasırgayı ikna etmeye çalışacaktır.

Diğer taraftan Rafet Pala, Okulu yönetme işini eşi Refika Pala'ya bırakmıştır. Refika Hanım, ilk olarak Kasırga ve Mavi Ay'ı yeni Okçuluk hocaları Cihangir ile bir araya getirip tanıştıracaktır.

Giovanni'yi bir anda karşısında gören İskender, durumdan kuşkulanır ve onun Tekke’de beraber eğitim almış olduğu Cihangir olduğu hususunda ısrar eder. İskender’in söylediklerini inkar eden Giovanni okul takımı seçmelerinin kendi gözetiminde tekrardan yapılacağını söyler.

Fakat seçmelerde istenmeyen bir olay meydana gelir ve Giovanni, marifeti ile İskender’in elinden çıkmış gibi görünen bir kaza yaşanır. Bu anları videoya çeken Kasırga, videoyu bir an önce Refika’ya izlettirmek ve İskender’in olabilecek en büyük cezaya çarptırılmasını sağlamak isteyecektir. İskender’i yalnız bırakmayan Mavi Ay, olayların istemeyerek gerçekleştirdiğini ikna etmeye çalışır.

Tüm bu konuları ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız Tozkoparan İskender dizisinin yeni bölümünü kaçırmayın!

Tozkoparan İskender 31 Ocak Pazar günü saat 16:00'da TRT 1’de!

Editör: Wan Haber