Tövbeler Olsun dizisi final yapacak. Alınmış olan bu karar ile ilgili dizinin ne zaman final yapacağı ile ilgili detaylar haberimizde... TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları izleyici ile buluşacağını, büyük bir giriş yapan ve oyuncu kadrosu ile beraber büyük olarak bilinen yapımları yerinde yer alan dizi Tövbeler olsun en son gelen haber ile beraber dizi hayranlarını adeta yıkıma uğrattı.

Tövbeler olsun, ekranlara veda ederek final bölümünü yayınlayacak.

Tövbeler Olsun Hangi Bölümden Sonra Final Yapacak?

32. bölüme girmesi ile beraber 32. bölüm ekranlara gelecek ve artık 33. Bölüm diye bir yeni bölüm olmayacak Tövbeler olsun dizisinin gidişatına…

Tövbeler Olsun Dizisinin Oyuncu Kadrosundan Kimler Ayrılıyor?

Seda Türkmen diziden ayrılacak isimler arasında yer alıyor. Bunun sebebi izle hikayesi bittiği için erken Ayrılık yapacak. Daha sonrasında ise zaten 32. bölüme girildiğinde tamamen dizi final yapacak. Bu kararı sonrasında dizi hayranları tarafından üzüntüyle karşılaşılan çeşitli yorumlar yapıldı.

Tövbeler Olsun Dizisinin Yeni Bölümü Neden Ekranlara Gelmedi?

Tövbeler olsun dizisinin hayranları da bileceklerdir ki Tövbeler olsun dizisinin yeni bölümleri artık son zamanlarda ekranlara gelmeye başlamıştı. Bu sebeple niçin böyle oldu araştırılmaya başlandı. Dizi yapımcıları, PKK'nın 13 vatandaşımızın Şehit etmesinden dolayı yeni bölümü yayınlamama kararı almıştı.

Makalenin başında da anlatıldığı gibi Tövbeler olsun dizisinin 32. yeni bölümü ekranlara geldikten sonra artık 33. yeni bölüm diye bir bölüm olmayacak. Çünkü 32. yeni bölümü ile beraber dizip final yaparak yayından kaldırılacak.

Editör: Wan Haber