Seyircisinin, izlerken adeta kendi hayatından bir parça bulduğu Tövbeler Olsun dizisi her hafta evlerimize konuk olarak ailecek izleyeceğimiz harika bir Absürt komedi kategorisi dizisi olarak ekranlara geliyordu. Fakat dizinin akıbeti her dizinin problemi olan reytingi durumuna takılınca kanal yönetimi duruma müdahale etmek zorunda kalıyor. Bu durumda da yapılması gereken şey ise diziye biraz daha şans vermek, diziyi ayakta tutmak Fakat bu da yetmezse eğer dizip artık final yapmak zorunda kalıyor. TRT 1, Tövbeler olsun dizisinin fişini çekiyor. Yakın zaman içerisinde yayın hayatından kaldırılacak olan Tövbeler olsun dizisinin hayranları, sosyal medya platformlarından bu dizinin yayın hayatına devam etmesi ile ilgili çeşitli grupları oluşturup binlerce Hatta milyonlarca yorum yazmaya başladılar bile.

TRT 1 ekranlarında ilgi ile takip edilen Absürt komedi kategorisinde ki Tövbeler olsun dizisinin projesi, Yarın serüvenini noktalama kararı aldı. TRT 1'de yeri geldiğinde güldüren bazen de duygulandıran Tövbeler Olsun dizisi ilk defa yaz ayında başladığı ekran macerasını sona erdirecek olması sevenlerini adet ha gözyaşlarına boğdu. Gerek dizide oynayan usta oyuncuları ile gerekse de son zamanlarda Yıldızı parlayan isimleri aynı proje altında bir araya getiren Tövbeler Olsun dizisi açısından hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak açıklama geldi. Sıkı takipçilerinin ekranları başından bir an olsun ayrılmayarak yayına giren her sahnesini adeta pürdikkat bir şekilde seyrettikleri Tövbeler Olsun dizisi izlenme oranlarında hedefledikleri düzeye ulaşamadığı için finale gitmek mecburiyetinde kaldı. Yeni bölümlerinin pazar günü TRT 1 kanalında taşındığı Tövbeler Olsun dizisi her ne kadar da ekran macerasına Merhaba dediği ilk zamanlarda İhtilali bir şekilde çıkış yakalamış olsa da aslında ilerleyen bölümlerde reyting seviyesinin istenilen seyirde gitmemesinden dolayı seyircisinden ayrılmak zorunda kaldı. Yapımcılığında Mustafa Fener'in bulunduğu, yönetmen koltuğunda ise Şafak balın oturduğu ve projenin tasarımından ise Hasan kaçanın sorumlu olduğu TRT 1'de eğlenceli dakikalara sahne olan Tövbeler olsun 32. Bölümü ile final yaparak ekran hayatını resmen sonlandıracak.

Tövbeler olsun dizisinin yönetmeni kimdir, senaryosunu Kim yazıyor?

Senaryosunu Haluk Özenç, Cankut okutur ile Hüseyin kaçarım yazdıkları bilim sanat imzası ile her pazar akşamı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve izleyici adeta gülmekten kırıp geçiren sahneleriyle ağlayan Tövbeler olsun dizisinde başrol oynayan Seda Türkmen de 29 bölümden itibaren veda edecek.

Böylelikle ünlü oyuncu Seda Türkmen'in 29 bölümden itibaren diziye veda etmesinden sonra Tövbeler Olsun dizisi 32 bölümünden hemen sonra yayın hayatından kaldırılacak, final yapacak!

Editör: Wan Haber