İzleyicilerin zaman zaman sosyal medya hesaplarında da dizi ile ilgili olarak Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? şekilde sorular sordukları, heyecan içerisinde gelişmeleri takip ettikleri anlaşılıyor yaptıkları yorumlardan.

Teşkilat dizisinin özellikle de Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’un Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra tekrardan buluşturması da bir başka sürpriz olarak karşımıza geliyor. Baysal ve Ertuğrul’un hayranları ikiliyi tekrardan bir arada görecekleri için bir hayli heyecanlı  Deniz Baysal bir başka tesadüfü Daha yaşayacak Teşkilat dizisi ile ilgili. Zira Savcı Derya karakterinin oynadığı söz dizisinden bir başka ismin daha Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna katıldığı açıklandı.

Bir kulis haberine göre oyuncu Nihat Altınkaya'nın yanında Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu bilgisi verildi.

Altınkaya, söz dizisinin efsane komutanlarından Yarbay Erdem’e Can veriyordu.

Bu arada dizinin yayın tarihi Henüz belli olmasa daha çekimlerinin başladığı bilgisi de verilmekte. Ankara’da yapılan çekimlerde 3. bölümünde tamamlandığı açıklandı. Bu da demek oluyor ki uzun zaman beklemeden teşkilat dizisi yakın zaman içerisinde TRT ekranlarında sizlerle beraber olacak.

 Tıms/B'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın var.

 Dizide Ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta gibi ünlü oyuncular da rol alacak.

Editör: Wan Haber