Pazar Akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya başlayan teşkilat dizisinin Fenomen bir proje olduğu aşikar... Zaten ilk bölüm reytinglerinin 2 haneli rakamlarda bulunması, sosyal medya platformlarında yüzbinlerce mesaj paylaşılması, izleyicilerini çok olumlu yorumlar yapması Aslında Teşkilatı dizisinin TRT 1 ekranlarının Fenomen projeleri arasında bulunacağını gösteriyor. Teşkilat dizisinde Her şeyden önce kurgunun hiç sonlanmayacak izlenimi var çünkü bulunan bölgede şimdiye kadar bilinmeyen pek çok Olayın meydana geldiği herkesin kabul ettiği bir durumdur... İşte Tam da bu bilinmeyen ya da yazılmayan kurgularım belki de bazıları Teşkilatı dizisi aracılığı ile izleyiciye yansıtılacak.

Bilindiği gibi 2000'li senelerin hemen başından itibaren yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin devlet meselelerini ele alması, Özellikle de senaryo açısından Herhangi bir problem yaşanmaması ve zengin bir kurgu ile yayın hayatına devam etmesine vesile olmuştu. Tam da bu durumda TRT 1 ekranlarının pazar Akşamları izleyiciyle buluşmaya başlayan Teşkilat dizisinin aynı şekilde Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümlerine benzetildiği çeşitli yorumlar da paylaşıldı


Senaryosunda devlet meseleleri bulunan herhangi bir proje, sinema, tiyatro gibi Herhangi bir sanat yapıtının vereceği mesaj aynı olacağı için ya da benzer olacağı için çok daha geniş kitleler tarafından merak edileceği de biliniyor. Özellikle de Teşkilat ya da MİT ile ilgili konuları işleyen Teşkilatı dizisinin ilk fragmanı ekranlara geldiği andan itibaren büyük bir ilgi görmesinin en büyük sebebi vatandaşların sır olarak bilinen konuların nasıl işlendiğini merak etmesidir.
 

Editör: Wan Haber