TRT 1’in yeni dizisi Teşkilat Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle Twitter'a yorum yağmuruna tutuldu.  Dizi hayranları aksiyon dolu sahneleri karşısında heyecanlı anlar yaşadı.

Teşkilat dizisi, pazar akşamı yayınanan yeni bölümüyle beraber yalnızca televizyon ekranlarını değil sosyal medyayı da salladı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonlarının anlatıldığı Teşkilat dizisinin son bölümünde nefesler kesildi, heyecan doruğa çıktı.

Mete liderliğinde kurulan ve SİHA ekibine yapılan saldırının sırlarını çözmeye çalışan özel ekip bu defa Berlin'de çok gizli bir operasyona imza attı.

Pascal oyuna getirilerek ülkeden kaçırıldı ve Şirket'in başındaki kişiye ulaşmak için yem olarak kullanıldı. Serdar ve Zehra kılık değiştirerek baloya sızdı.

Şirket'in yöneticisini ortaya çıkaran ekip Ceren'in bilgi sızdırmasıyla deşifre oldu.

Serdar ve Zehra otel çatısından karşı apartmana bir ip vasıtasıyla kaçmayı başardı.

Finalde ise ekip, saldırının planlayıcısı Pascal'ı öldürerek intikam aldı.

Teşkilat dizisi son bölümüyle sosyal medya gündeminde de zirvede yer aldı. İşte Twitter'daki Teşkilat yorumlarından bazıları:

Editör: Wan Haber