TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile ekranlara bir süreliğine veda etti. Oldukça farklı bir konusu ve iddialı bir oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisi herkesten tam not alıyor. Her bölüm izleyiciye yaşattığı heyecan ve vatan sevgisi duyguları ile ön plana çıkan Teşkilat dizisi büyük bir hayran kitlesine sahip.

Tims&B imzalı Teşkilat dizisi 6 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümü ile sezon finali yaptı. TRT 1 kanalının en sevilen ve en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başaran Teşkilat dizisi dün yayınlanan sezon finali bölümü ile tüm izleyicileri ekran başına kilitledi! Herkesin soluksuz izlediği Teşkilat dizisi ise reyting sıralamalarında büyük bir başarıya imza attı!

Dün akşamki reyting sıralamalarında hem Total'de hem de AB'de birinci sırada yer almayı başaran Teşkilat dizisi hemen hemen yayınlandığı ilk haftadan beri bu başarısını korumaya devam ediyor. Ayrıca dizinin sezon finalinde şehit Eren Bülbül'ü "Erenler çok cesur olur. İyi ki bizimlesin Eren..." ifadeleri kullanılarak anılması izleyicileri derinden etkiledi.

Teşkilat sezon finalinde neler oldu?
Fadi'nin içinde yer aldığı araç kaza yapar ve bu fırsattan yararlanmak isteyen Fadi kaçmak için kolları sıvar. Pınar ise kazadan sonra çıkan çatışmada sıkışır ve yaşam mücadelesi verir. Takip ettiği teröristin uçakta bir saldırı yapacağını anlayan Serdar buna engel olmak için harekete geçer.

Teşkilat dizisinin oyuncuları kimler?
Çağlar Ertuğrul    Serdar
Deniz Baysal Yurtcu    Zehra    
Mesut Akusta    Mete    
Ezgi Eyüboğlu    Ceren    
Mehmet Usta    Zayed Fadi    
Tuncer Salman    Hakkı    
Nihat Alptuğ Altınkaya    Hulki    
Serdar Yeğin    Uzay    
Atılay Uluışık    Sermet    
Yavuz Bingöl    Adem    
Uğur Ahmet Say    Gürcan    
Oğuzhan Kayra Koç    Amir Fadi 

Editör: Wan Haber