TRT 1 ekranlarında bomba gibi bir dizi daha izleyiciyle buluşacak. Teşkilat dizisi yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Bir çok kişi tarafından merakla beklenen Teşkilat dizisinin televizyon tarihine iz bırakacak yapımlar arasında olması bekleniyor. 

Herkes Teşkiat dizisi ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak? Teşkilat dizisi hangi kanalda? sorularının cevabını ararken Teşkilat dizisine dair ayrıntıları sizin için araştırdık.

TEŞKİLAT DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Bir çok dizi izleyicisinin heyecanla takip ettiği Teşkilat dizisi TRT 1 ekranlarında Pazar günleri izleyici ile buluşacak. Dizinin ilk fragmanı yayınlanırken, fragmandaki sahneler izleyicinin merakını daha da artırdı. Teşkilat dizisi fragmanında "Bazı kahramanlar vardır, siz onları asla bilmezsiniz... Tüm dünyaya karşı dik durmak için, ölmeden evvel ölmüşlerdir…” cümleleri dikkatlerden kaçmadı. 

TEŞKİLAT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Herkesin ilgiyle beklediği Teşkilat'ın 7 Mart Pazar günü itibariyle ilk bölümü yayınlanacak. Yayınlanacağı ilk günden itibaren izleyiciyi ekran başına kilitleyeceği düşünülen dizi için şimdiden sosyal medya çalkalandı. Özellikle Twitter kullanıcıları diziyi izlemek için sabırsızlandırdıklarını ifade ederken, yapımın büyük kitlelere hitap edeceği düşünülüyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ BAŞROLLERİNDE KİMLER VAR?

Mart ayının ilk haftası itibariyle seyirci ile kavuşacak Teşkilat dizisinin başrollerinde başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul ve DEniz Baysal rol alacak. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan kişilerin iş ve özel hayatlarını konu alacak dizi için geri sayım sürüyor. 

Editör: Wan Haber