Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer almayı başaran Teşkilat dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile yine herkese aksiyon dolu sahneler yaşatacak! Hem oyuncu kadrosu hem de farklı konusu ile büyük bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran Teşkilat dizisi TRT 1 kanalının en sevilen dizileri arasında yer alıyor.

Tims&B imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç oturuyor. Milli İstihbarat Teşkilatını konu Teşkilat dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile tüm izleyicileri ekrana kilitleyecek! Teşkilat dizisi 13. bölümü ile 30 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Teşkilat 13. bölümde neler olacak?
Fadi artık Türkiye'ye getirilmiştir. Ekip tarafından sorguya alınarak Kale'ye yapılacak olan saldırı ile ilgili sorular sorulur. Tüm soruları cevapsız bırakan Fadi'nin ağzını bıçak açmaz. Şef ise büyük saldırı konusunda Ceren'i işin içine sokar. Ekip ise artık Ceren konusunda yolun sonuna geldiğine inanır ve tüm bağlantılarıyla beraber yakalanması için bir operasyon yapılır. Yapılacak olan saldırı hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyen Uzay ise Gürcan'dan yardım alacak. Yapılacak saldırıyı etkisiz bırakmak için harekete geçen ekip ise hiç beklemediği olaylarla karşılaşacak!

Teşkilat dizisi ne zaman sezon finali yapacak?
Büyük bir heyecanla izlenen Teşkilat dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor.
Teşkilat dizisinin oyuncuları kimler?
Çağlar Ertuğrul    Serdar
Deniz Baysal Yurtcu    Zehra    
Mesut Akusta    Mete    
Ezgi Eyüboğlu    Ceren    
Mehmet Usta    Zayed Fadi    
Tuncer Salman    Hakkı    
Nihat Alptuğ Altınkaya    Hulki    
Serdar Yeğin    Uzay    
Atılay Uluışık    Sermet    
Yavuz Bingöl    Adem    
Uğur Ahmet Say    Gürcan    
Oğuzhan Kayra Koç    Amir Fadi    

 

Editör: Wan Haber